frida.bg
високосен ден

Магията на високосния ден: 29 Февруари 2020 година

Високосните години носят уникална енергия, чиято магическа кулминация настъпва на 29 Февруари или т.нар. високосен ден. Високосният ден става част от календара през 45 година пр.н.е. по волята на Юлий Цезар, като начин да се балансира календарната непоследователност. Датата 29 Февруари се случва едва веднъж на четири години. Това я прави своеобразен календарен феномен, носител на рядка енергийна и трансформираща духа сила.

Месец Февруари 2020г., както и цялата 2020 година сама по себе си, са изпълнени с уникални синхроничности и съдбовни развръзки. Нумерологичната комбинация 29:02, която е цифров символ на днешната дата, присъства в календара ни веднъж на четири години, и носи енергията на уникалното преживяване, характерно за всяко едно рядко срещано събитие.

От нумерологична гледна точка, 29 се разпада на 11 (2+9), число известно в много духовни общности от новото време като число на пробуждане и духовно просветление.

Числото 2 от своя страна, символизира духовната мисия. То носи в себе си силна женска енергия, която ни помага съзидателно. Под негово влияние се раждат нашите идейни и материални творения. Чрез него внасяме идеите си във физическия свят, за да придобият материален израз.

Когато 11 и 2 се съберат заедно, енергията им формира условия за постигане на състояния като любов, просветление и изцеление. Съюзът им е знак на светлината, с която ни огряват божествените пратеници.

Колкото по-осъзнати и отворени сме в този ден за знаци и синхроничности от всякакъв тип, толкова по-лесно ще разшифроваме посланията на тези Пратеници на Светлината, носещи важни напътствия за живота ни.

високосен ден

Нумерологичният код на датата 29/02/2020 активира послания от отвъдното.

На този ден, следете за всякакъв род духовни послания, които могат да достигнат до вас чрез сънища или синхроничности, чрез случайни хора или идеи, които изкочат в съзнанието ви.

В този ден, може също да изпратите своя лична молба към Вселената, да поискате ясен знак за нещо което силно ви вълнува, или просто за да ви настрои на високи честоти, за да съумеете сами да си обърнете внимание на нещо важно и съкровено.

високосен ден

Рядката вибрация на високосния ден предизвиква в нас ефект на пулсация, който ни дава възможност да постигнем нещо повече от обикновено, надскачайки себе си и времето, в което живеем.

На този ден Вселената ни дава шанс сами по себе си да затрептим на „високосни“ вибрации, да направим скок в дадена сфера, да се издигнем едно ниво по-високо в развитието си – житейски, мисловно и духовно.

Високосният ден отваря портал във времето и пространството, който ни пренася в друго измерение, давайки ни допълнително време и възможност да се справим с нещо, да надраснем себе си, и границите, които сами си поставяме.

Това е скок към трансформация и себереализация, който ни е даден като една от многото благословии през месец Февруари 2020 година. Важно е да наблюдаваме всякакви синхроничности, знаци и послания, и да търсим в тях скрит смисъл, който ни показва път за в бъдеще.

високосен ден

Няма нищо случайно в това, че високосния ден попада под знака на зодия Риби.

Рибите носят в себе си силна женска енергетика, спонтанна емоция, дълбок интелект, мощна фантазия, творчески подход към живота и засилена активност на вътрешно психологическо ниво. Риби е последната, 12 позиция на зодиака и обединяващо звено между всички останали зодии. В този знак се съдържа по малко от магията, през която минава цялото зодиакално колело.

Риби управляват подсъзнанието, вродената интуиция, дълбоките ни вътрешни светове и енергията им е пряко свързана с всичко, което олицетворява високосния ден на годината.

На всеки четири години, Вселената ни подарява по още един ден, наситен с вибрацията на Риби, в който да си спомним за своите дълбоки духовни корени и за мисията, с която сме родени.

високосен ден

Родените в този високосен ден са белязани със знака на зодия Риби и с цялата магия, която носи този рядък и специален момент от годината.

Както всички останали, така и родените на 29 Февруари, могат да празнуват рождението си всяка година, водейки се по астрологичната карта, която ежегодно отбелязва градуса на слънчевото им завръщане.

Ако сте имали уникалният късмет да се родите на 29 Февруари, консултирайте се за точния градус, в който се е намирало Слънцето в момента на вашето раждане, като си направите натална астрологична карта. Всяка година, независимо дали е високосна или не, Слънцето преминава отново през този градус, отбелязвайки рождения ви ден соларно, вместо календарно, така както рождените дни на всеки един от нас съвпадат астрологично с точката на слънчевото ни завръщане.

Честит рожден ден на всички, родени на магичната дата 29 Февруари!