frida.bg
пълнолуние в Лъв

Пълнолуние в Лъв и Порталът на четирите Супер Луни

Пълнолуние под огнения знак на зодия Лъв ще отвори мощен енергиен портал, който ще ни преведе през 4 поредни Суперлуния, съответно на датите 9 Февруари, 9 Март, 7 Април и 7 Май 2020 година. С тези необикновено силни пълнолуния, Луната ще изгрее в голяма близост до Земята и ще ни дари с цялата си красота и астрологична мощ през четири последователни месеца.

2020 година започна силово с редица астрологични и нумерологични синхроничности, които усещахме през целия месец Януари. Февруари, както и всички следващи месеци през тази ключова и съдбовна година, няма да правят изключение.

През нощта на 8 срещу 9 Февруари 2020 година, ще бъдем под влияние на супер силна, ярка и близка до планетата Земя лунация, която сама по себе си ще бъде мощно астрологично събитие, и начало на поредица от суперлуния.

пълнолуние в Лъв

Февруарското пълнолуние ще настъпи на 9 Февруари, 9.34 часа българско време в знака на зодия Лъв и ще отвори Портал от 4 поредни суперлуния.

Астрологически, Порталът на Суперлунията ще отприщи силна духовно-пречистваща енергия в посока планетата Земя.

Четирите поредни суперлуния ще осветят небето над нас докато Луната е във фаза на пълнолуние на 9 Февруари (начало на Портала), 9 Март, 7 Април и 7 Май 2020 година (край на Портала).

Всякакви предизвикателства, борби и изпитания, през които преминаваме в момента, ще бъдат окончателно осмислени и приключени със затварянето на този енергиен Портал. Всички наши намерения, желания и действия през този период, ще се превърнат в реалност и ще бъдат увенчани с успех в рамките на това време.

Заедно с тези пълнолуния ще усетим в себе си и в другите подсилена чувственост и необичайно силна страст, чудотворни и оздравителни вибрации, желание за трансформация на духовно и емоционално ниво.

Следете за знаците на Съдбата и за цифрови синхроничности от типа 99, 77, 1111, 222, 33 и всякакви вариации, подредби и комбинации на тези числа. Приемайте ги като потвърждение, че вървите в правилната посока.

пълнолуние в Лъв

Пълнолуние в Лъв на 9 Февруари 2020г. отваря Портал на четирите Суперлуния и едновременно с това затваря други два цикъла.

От една страна, с пълнолуние в смелия и сърцат Лъв приключваме лунния цикъл, който стартирахме с новолуние във Водолей на 24-25 Януари.

Спомнете си какво си пожелахте и от какво решихте, че е време да пречистите живота си заедно с Новата Луна през Януари. Това беше Луната на новия годишен цикъл, която сложи своеобразен край на старите парадигми и начало на нови перспективи за бъдещето ни. Спомнете си всичко, с което ви вдъхнови новолуние във Водолей и приемете февруарската пълна Луна като своята първа победа в това отношение.

В по-широк смисъл, пълнолунието в Лъв затваря един доста по-голям и важен цикъл, чието начало преживяхме през лятото на 2019 година.

Върнете лентата назад до 8 Август 2019г. и отварянето на ежегодния Лъвски Портал. Това беше поредния силно енергиен момент на двете осмици (08:08) под огнения знак на зодия Лъв, през който минаваме всяка година.

Спомнете си с какви намерения преминахте през Лъвски Портал 2019 и какво посяхте лично за себе си през този период – настъпва време за вашата лична жътва.

Пълнолунието в Лъв през Февруари носи енергия, която разчиства пътя от всякакви страхове и прегради, и носи резултати от мислите и действията ни през последните 6 месеца.

пълнолуние в Лъв

Идва време за смели решения и финални завършеци.

Лъвът изисква от нас кураж и пълна яснота по наболели проблеми и въпроси. Пристъпваме към целенасочени действия без повече страх, колебания и отлагане.

Потърсете Лъва в себе си и канализирайте тази лъвска енергия едновременно в своя полза и без да се намесвате в съдбата на другите. Всеки отговаря сам за себе си и има право на свой личен опит, свои лични истини, решения, грешки, падения, опрощения…

Пълнолунията са време на засилена, често преувеличена  чувствителност. Действайте смело и окончателно, без да изпадате в конфликтни ситуации и емоционални заслепения. Парирайте наличната опасност от свръхчувствителност, разриви и объркване в отношенията с прояви на благородство, разум и безусловна любов.

пълнолуние в Лъв

Мантри на Лъвското пълнолуние:

Освобождавам се от всичко, което ме принизява, унижава и отслабва енергията ми.

В сърцето си усещам чистота, лекота и радост.

Да бъда себе си е мое висше право.