frida.bg
Старгейт Лъвски Портал

Силната енергия на 8/8: Активация на Старгейт Лъвски Портал

Усещате ли раздвижване в енергията през последните няколко седмици? Ако сте били напрегнати и свръх-чувствителни в последно време, не сте единствени! Енергията през летните месеци на тази година е изключително силно заредена, а положителния енергиен пик тепърва предстои. Намираме се пред прага на Старгейт Лъвски Портал (Lionsgate), който се активира на 8/8, заливайки ни с високи космически вибрации и трасформирайки енергията.

След силния финал на сезона на затъмненията, ето че навлизаме и във високите вибрации на звездните портали, които се отварят по време на космическите транзити около планетата ни през Юли и Август.

Езотерични писания наричат тези транзити stargates (звездни портали). В унисон с древните звездобройци и съвременните астролози, те ни учат че през тях към Земята се насочват светлинни кодове на висша мъдрост и познание.

Древната езотерична мисъл и модерните метафизични тълкувания на старгейт енергетиката, са единодушни по отношение на безпрецедентното и всеобхватно въздействие на тази космическа сила, позволяваща енергиен обмен със Земята.

Старгейт

Отварянето на Лъвския Портал се явява връхна точка в цикличните процеси на енергийна трансформация и локален ъпгрейд за планетата ни.

Старгейт Лъвски Портал се отваря на 8 Август, когато Сириус и Слънцето – най-ярките звезди на земния небосклон, синхронизират енергиите си по отношение на Земята.

На 08/08 звездната система Сириус и Слънцето физически се подравняват с Пирамидите в Гиза и от гледна точка на Земята техните изгреви и залези се синхронизират.

Езотерично погледнато, когато Сириус се издига над Слънцето, завършва процеса на трансформация и прераждане, и се отваря Лъвския Портал. През него към нас се насочва плазма от информационен поток, носещ първично познание и данни от по-висши измерения.

Сириус

Слънцето е наша животворна звезда и център на системата ни, а Сириус е централна галактическа звезда и наше духовно слънце.

Макар много по-далеч от нас, Сириус е с около 20 пъти по-голяма звезда от Слънцето и енергията й е мощен катализатор.

Енергията на Сириус се свързва с прераждането и духовната мъдрост. Отварянето на портал към звездата е аналогично с преминаване през портите на Рая и сливане с висшите вибрационни същества, живеещи там.

Смята се, че обединената енергия на двете ни слънца е в състояние да повиши земните вибрации, да активира нашето ДНК и да даде силен тласък в развитието ни на клетъчно и духовно ниво.

Анти-материята се свързва с материята, преобразува я и повишава нейните качества и характеристики.

Старгейт

Старгейт Лъвски Портал е възможност за скок в развитието ни на личностно и общочовешко ниво. С неговата активация получаваме шанс за корекции и ъпгрейд.

Този силен енергиен поток ще активира сърдечната ни чакра и ще увеличи нашата активност и усещания цялостно – на емоционално, психическо и физическо ниво.

Възможните ефекти от повишаване на нашата чувствителност са прояви на свръх-способности и отваряне на третото ни око.

При преминаване през старгейт портали се увеличават случаите на синхроничности, ясновидство, телепатия, Deja Vu, пророчески сънища, прояви на висши форми на съзнание и емпатия, духовни прозрения, научни открития, свръх-чувствителност и засилване на връзката между физическия и духовния ни свят.

По-неприятните психо-ефекти от транзита могат да се проявят под формата на напрегнатост, разсеяност, чувство на необяснима тъга, страх и объркване. На физическо ниво можем да изпитаме някои симптоми като главоболие, болки в мускулите, повишена чувствителност в по-слабите точки от тялото ни. Но като цяло, този старгейт подпомага добрия тонус и кондиция.

На външно ниво, Лъвски Портал отваря възможности за позитивни трансформации, изключителни стечения на обстоятелствата, неочаквани завършеци и нови начинания.

Колкото по-добре се настроим на силно заредените високи честоти на Лъвски Портал, толкова по-леко ще се получи духовното ни преобразяване и физическия ни скок през Лъвски Портал 2019.

Старгейт

Заедно с тазгодишното отваряне на Лъвския Старгейт, на 8 Август 2019 ще сме под влиянието на хармоничен астрологичен аспект между Венера в Лъв и Юпитер в Стрелец.

Този планетарен транзит ще добави енергия и вътрешен стимул към отваряне и разгръщане в положителна посока.

Тригонът между Венера в Лъв и Юпитер в Стрелец ще проектира в нас своята астрологична пирамида, подпомагайки ни в интегриране на небесната енергия чрез творчески, романтични и финансови начинания.

В този ден получаваме от Вселената височайша благословия и силен тласък в посока привличане на повече любов, хармония, подкрепа, нови перспективи и напредък в живота ни.

Август 2019

Най-доброто, което можем да направим за себе си и за другите в този момент на „отваряне на небесата“ е ДА ОТВОРИМ СЪРЦАТА СИ и да бъдем смели, любящи и безстрашни като лъвове. И нека вселенската мъдрост се погрижи за всичко останало!

Източник: Masha&TheMagick