frida.bg
стелиум в Дева

Стелиум и Супер Луна в Дева

Вече няколко дни Слънцето ни огрява с ореола на Девата. А освен нашата централна животворна звезда, под знака на Дева се подвизава цял стелиум. В Дева сега се наблюдава звездното струпване на Слънце, Регулус, Венера и Марс, а скоро към тях се присъединяват Меркурий и Луната, която започва там новия си цикъл.

стелиум в Дева

Какво ни носи тази наситена девина енергия? Какво ни говори този стелиум от звезди и планети в сърцето на небесната девица?

Дева е зодиакален знак, който ни учи на целенасоченост и чистота в намеренията.

Дева също ни помага да се грижим за своето здраве и да пазим баланса в свещената ни лична троица Душа-Ум-Тяло.

Дева се грижи за чистотата в живота и в отношенията ни, в сексуалността ни, в ценностната ни система и в умението ни да служим на другия.

стелиум в Дева

Посланията на Дева идват в точния момент и ще звучат от много различни посоки.

Посланията на Дева ще завладеят изцяло ефира след силната и трансформираща космическа енергетика от сезона на затъмненията.

Девата ще обуздае лъвските страсти и ще ни асистира да се осъзнаем след изпитанията на Лъвски Портал и главозамайващото засилване в електромагнетиката на Земята.

Регулус

В унисон с всички космически и климатични феномени, които ни донесе това жарко лято, ние също променяме енергетиката си.

След бурните летни сценарии, които съпътстваха мнозина през последните седмици, идва ред да навлезем в малко по-бавен и заздравяващ устоите ни ритъм.

Девата идва, за да улесни процеса на адаптация към новото. С нейна помощ можем да преодолеем по-безболезнено промените и да погледнем на тях рационално.

Девата в символ на смирената служба, на майсторството, талантите, съвършенството, чистотата и вниманието към детайла. Тя служи на единството между душа-разум-и-тяло. С нея идва време за повече аналитичност, повече осъзнатост и душевен мир…

Време да се погрижим за здравето на душата и тялото си.

стелиум в Дева

Посланията на Слънце в Дева – пречистване и свързване

Слънце в Дева ще посвети седмиците след 23 Август на темите за пречистването и свързването ни с другите.

Изчистване ще има по отношение на всичко старо и негативно, и във всякакъв план – физически, духовен, романтичен, сексуален, професионален.

Детоксикация ще се проведе на всички нива. Целта е  свързване с по-високи вибрации и утвърждаване на по-чисти намерения.

Свързването ще стане на ниво връзка със сърдечния и мисловен център на другите. Ще изпитаме порив към обединение и емпатия на междуличностно и обществено ниво.

стелиум в Дева

Танцът на Венера и Марс в Дева

На 24 Август, Марс и Венера правят съвпад в знака на Дева.

Планетата на любовта, желанията и красотата Венера и нейният звезден партньор Марс – символ на страстта, насоченото действие и сексуалността, се срещат в 4-тия градус на зодия Дева.

Започва нов двугодишен цикъл за звездната двойка, който ще направи цялостен ри-сет в любовта и отношенията ни, като даде ход на принципи като обективност, практичност, служене, смирение, осъзнатост и всичко характерно за девината енергетика.

Любовта, която ще търсим и намираме през следващите две години ще бъде заземена, грижовна, практична и изразяваща сериозни намерения.

В такъв период се очаква да бъдат сключени много брачни съюзи и да се оформят дългогодишни интимни партньорства.

Регулус

Желязната планета Меркурий – най-после на точното място! 

На 29 Август Меркурий влиза в своя знак на екзалтация Дева, където чувстваме неговата енергия в най-силна и изявена степен.

Желязната планета ще остане в Дева до 14 Септември, давайки ни реални шансове да използваме мисълта и комуникативните си умения по най-добрия възможен начин.

Меркурий ще изяснява отношенията и ще вербализира комуникацията, помагайки ни да намерим точните думи, точните събеседници и точното място да се изкажем.

Важно през този период ще бъде да спазваме правилата и протокола, да бъдем делови и прецизни, и да ползваме достоверни източници на информация.

стелиу в Дева

Енергията на Дева ще става все по-силна с наближаване на новолунието

Новолуние със Супер Луна в знака на Дева ни очаква 30 Август 2019, 13:38ч. българско време.

Тогава Луната ще бъде в най-близката си точка до Земята за годината. Енергията на Девата и присъствието на нощната ни спътница ще се усещат много силно, въпреки че Луната ще бъде едвам видима.

Новолунието ще обедини сили с мощния стелиум в Дева, предоставяйки изключителни и напълно реални възможности за осъществяване на целите в бизнеса, в любовта и творчеството.

Регулус

Предимството сега е на страната на здравия разум, ясните цели и осъзнатите емоции.

Всеки, който се ръководи от тях ще намери своето точно място, своите точни хора, и своя шанс да осъществи намеренията си.

Нещата ще се развиват бавно, но систематично и ще бъдат спазени всички условия за постигане на смислени и дълготрайни резултати.