frida.bg
Супер Луна в Дева

Желания по новолуние: Силен енергиен момент със Супер Луна в Дева

С новолунието в знака на Дева на 30 Август в 13:37 часа българско време, Вселената ни подарява силен енергиен момент, в който да направим утвърждения и визуализация на своите най-съкровени желания. Настоящото новолуние ще попадне в центъра на годишна триада от Супер луни. Новолунието в Дева днес е втората подред Супер Луна след новолунието на 31 Юли и преди новолунието на 28 Септември 2019г. Енергията му може да се сравнява с космически магнитен импулс, чието влияние ще се усеща цели няколко месеца, за разлика от обикновените новолуния, чийто пик е в рамките на няколко дни.

Супер Луна в Дева

Прицелете се право в най-големите си желания и си ги наречете в писмена форма или като картина, която искате да нарисувате с живота си през следващите няколко месеца.

Триото от Супер Луни в периода 31 Юли-28 Август ще роди взаимосвързана енергетика и събитийност. Всичко, което се случва сега, точно по средата на цикъла, с второто новолуние от общо три, е централна част от един много силен цикъл.

В знака на заземената и разумна Дева, можем да твърдим, че новата Луна ще гради най-важните детайли и фундаменти на бъдещето ни.

Супер Луна в Дева

Супер Луната на 30 Август ще доближи нощната ни спътница на минималното възможно отстояние от Земята и ще направи нейното чародейно и магическо въздействие върху всичко, което съдържа в себе си вода и енергия, по-силно от всеки друг път през годината!

В някои части на света, тази Супер Луна ще има характера на феномена Черна Луна, която в астрологията носи много вътрешна сила, интуитивност и мъдрост, и с нея се зараждат чисто нови епизоди в живота ни.

Черната Луна е феномен, който езотеричната мисъл свързва със закътаните пространства на вътрешните ни светове, в които се крие много истина и супер-сила. Там е скритата ни сила, която е в състояние да задвижва новите посоки в живота ни. Там действаме на вътрешно, интуитивно, ако щете – на магическо ниво.

Магнитната енергетика на това новолуние се смята за много силна – около 12 пъти по-силна от енергията на пълнолунията. Въздействието му върху приливите и водоизточниците на Земята ще бъде в състояние да обръща посоките на реките!

Супер Луна в Дева

Всички организми ще бъдат под силното въздействие на настоящата лунна енергия и всичко, което се състои от вода ще усети водовъртежа и преобръщащата сила на периода.

Ако в последната седмица сте се чувствали объркани, били сте с усещането за нервност и превъзбуда, за това че нещата се движат хаотично и често губите смисъл и посока – няма нищо случайно в тези усещания. Опитайте се да намерите своя център, да се заземите и да подредите нещата първо вътрешно.

Картата на Черната Луна се смята за предвестник на бурни, безумни и необуздани процеси според астрологията. Ще присъства елемент на изненада и неочакваност, на резки завои и непредвидени промени в курса.

Но знака на Дева ще направи Луната по-настойчива в желанието си за заземеност и рационалност. Оставете се на космическата активност да ви води, дори и за момента да не сте наясно с точната цел и посока.

Защото енергията на Супер Луната по новолуние в Дева на 30 Август ще бъде високо заредена, и преобръщаща живота! С нея ще можем да осъществим тотално пречистване отвътре и отвън, силно заздравяване на емоционалното и физическото ни тяло, и полагане на здрави устои за бъдещето си.

Супер Луна в Дева

Новолунието на 30.08.2019, от 13:37ч. няма да има празен курс и можем веднага да пристъпим към вписване на желанията си.

Първите осем часа от новолунието се смятат за най-мощния период за наричане и визуализация на желания.

Можем да впишем до 10 желания, условието е да бъдем точни, конкретни и ясни, и да не намесваме в тях друг човек. Желанията ни трябва да касаят единствено нас самите, така че да не влияем на чуждите избори и свободната воля на другите.

Силните теми на това новолуние са свързани с характеристиките и символиката на зодия Дева – практичност, перфекционизъм, внимание към детайла, служба и грижа към другите, баланс в свещената троица на човешкото ни превъплъщение Душа-Разум-Тяло, критичен анализ на ситуациите, пречистване, заздравяване свързване, приспособяване…

Супер Луна в Дева

Това внушително, силно заредено новолуние ще прояви потенциала си на максимум!

Енергията на Супер Луна в Дева ще бъде в състояние да подпомогне на макс всяко наше намерение, желание и начинание.

Новолунието сега ще има капацитета не само да осъществи, но и да подобри резултата от нашите намерения.

То ще донесе множество обрати в сценария, така че всичко, което не ни е писано да имаме или да бъдем, ще бъде разчистено и заменено от нещо по-добро и обещаващо!