frida.bg
Пълнолуние във Везни

Пълнолуние във Везни нашепва „Ние сме едно“…

На 19 Април в 14:13:14ч. българско време ще ни огрее второ поредно пълнолуние в знака на връзките и дипломацията – зодия Везни. Първото от двете поредни пълнолуния в знака Везни (20 Март 2019) се случи в началния 0° на зодията, а второто – в последния, 29° Везни. Това е рядка небесна синхроничност, която крие знаци и отключва събития от огромно значение за нашите фундаментални връзки, семейни отговорности и лични обвързаности!

Априлското пълнолуние ще кулминира в анаретичния последен градус на седмия, въздушен и чувствен знак от зодиака, който управлява любовта и връзките. Това ще бъде своеобразно финализиране на процеси, случки, чувства и мисли, кристализирали с мартенското пълнолуние, носещо символиката на началото. Но не само!

Събитията и прозренията, който ще ни осенят в настоящия период, ще имат дълбок характер. Те ще са свързани с важна периодичност от личен характер и коренът им може да бъде свързан с нашата семейна история.

Ще разрешаваме важни и дългогодишни казуси, свързани с личния ни живот и взаимоотношения.

Пълнолуние във Везни

Втора пълна Луна в знака на Везни ще предизвика кулминация или край, свързани с една от най-важните връзки в живота ни.

Анаретичното пълнолуние в последния градус на знака на връзките, по някакъв начин ще ни настрои за близки срещи от най-личен вид.

Всички пътища, до сега криволичели из дебрите на нашите чувства и трепети, най-после ще се слеят в единно очертание и ще ни доведат до едно по-висше усещане за любовта.

Това второ и финализиращо пълнолуние във Везни ще ни срещне с любовта в нейния чист вид – като проявление на висшата ни цел и смисъл в живота. И най-после ще ни просветли относно решение, свързано с любовта в живота ни.

Пълнолуние във Везни

Каквото и да ви се е случило около мартенското пълнолуние, то неминуемо е свързано с други важни събития, коренящи се в миналото, които днес отново ще се проявят под формата на емоционална кулминация.

Пълнолунието в последния градус на Везни ще ни накара да вземем решение.

Или ще сложим край – окончателен и безвъзвратен, или ще продължим връзката си на по-високо ниво – осъзнато, балансирано, одухотворено, съдбоносно…

Пълнолуние във Везни

Луната ще ни огрее с магията на божествената любов и ще ни вдъхне сили да балансираме везните на взаимоотношения от най-личен характер.

Луна във Везни ще бъде пряко и пълно осветена от Слънце в устремения знак на Овен.

Слънце в Овен срещу Луна във Везни ще ни вдъхне кураж да намерим сили и думи, с които да изразим себе си по най-красноречив и автентичен начин.

Индивидуализмът и огненият плам на Слънце в Овен ще се слеят с романтичния и емоционален порив на пълната Луна във Везни. Ще бъдем провокирани да излеем сърцата и намеренията си по най-нежния и толерантен начин. Така, че да можем хармонично да ги обвържем с тези на другия срещу нас.

Тази енергия ще ни позволи едновременно да се освободим и да усетим свързване!

Темата за свободата в името на единението ще бъде провокирана и от планетата Уран в опозиция с пълнолунието.

Пълнолуние във Везни

Пълнолуние във Везни и Уран в Телец заедно ще разлюлеят люлката на любовта.

Планетата Уран има репутацията на голям шоков постановчик.

Когато е в опозиция с Луната, Уран гради характери на хора надскочили времето си, хора които имат нужда от свобода и пространство във връзките си, за да бъдат себе си и да изпитат в пълнота чувствата си. Хора на изкуството, идеолози, просветители и екстравагантни личности, чиито дух не подлежи на обвързване, не понася граници, догми и битовизми…

Уран в Телец само по себе си е предизвикателна позиция, която ще изиска от Луна във Везни да внесе баланс в отношения, които изпъкват със своята предизвикателност.

Ще търсим баланс между свобода и обвързаност, между лоялност и независимост, между индивидуализъм и отдаденост, между романтика и целеустременост…

Пълнолуние във Везни

Ще търсим нестандартни и екзотични начини за хармонично свързване, които ще съумеят пълноценно да удовлетворят нашата нужда от близост.

Анаретичният градус на това пълнолуние е знак от Съдбата.

Ще усетим съдбоносен трус във връзките си, който или ще задейства кликването между нас, уцелвайки точката на баланса, или ще сложи край на едно дълго емоционално мъчение.

И в двата случая печелим!

Пълнолуние във Везни

Това пълнолуние ще внесе чувство за приключване и омиротворяване във вече съществуващи и основополагащи взаимоотношения.

Дали това ще означава за нас край или ново начало на връзката, определен цикъл е на път да приключи.

Уран в Телец внася елемент на изненада в цялата драматургия, а пълнолуние в последния градус на Везни ще ни накара да погледнем с чувство за романтична предопределеност на събитията. Да повярваме в неведомите пътища на любовта и да прозрем в тях красотата на хармоничните взаимоотношения.

Бъдете осъзнати, тактични, търпеливи, компромисни и уважителни към желанията и чувствата на партньора си, и ще усетите в пълнота това, което има да ви каже най-силно енергийния ден на месец Април!