frida.bg
Слънце и Уран в Телец

Среща на Слънце и Уран под знака на Телец

Слънцето и Уран се срещат само по един път в годината, но срещата им е толкова силна, че в един миг може да промени фундаментално хода на събитията. Небесен съвпад на Слънцето, символизиращо нашето Его, с  планетата на шока и изненадите Уран, ще се случи на 23 април в 02:07 ч. и 2°32‘ Телец.  Нещо ще ни накара да променим статуквото по отношение на собственото си Аз и своята вътрешна позиция.

В троицата Слънце, Уран и Телец няма слаби играчи! Зодия Телец е устойчив, земен и фиксиран. Слънцето е нашето висше Аз, нашата същност. Уран ни разтърсва, сваля от нас всичко остаряло и ненужно и ни променя, независимо от волята ни.

Слънце и Уран в Телец

Слънце в Телец носи в себе си жажда за живот и красота в проявленията.

Когато е в силните си вибрации, Телецът може да се прояви в своята природа на творец и архитект на живота, по подобие на Пролетта и красивия пролетен ефект върху природата.

Със Слънце в Телец ще се засили енергетиката на материалния свят и всички ще се включим във всеобщия растеж наоколо. Природата ще цъфти, а ние ще се радваме на картинката и ще искаме да усещаме нещата в пълнота, прилагайки изненадваща методичност в желанието да угодим на сетивата си.

Ще бъдем чувствени и възприемчиви. Желанието за материализиране ще бъде наша движеща сила.

Слънце и Уран в Телец

Уран в Телец ще търси разрушаване на статуквото и елемент на изненада

Уран е стихиен, а Телец е фиксиран. Ще усещаме това противоречие във всякакви проявления и форми през седмицата след този космически транзит. Без ‚план Б‘ и гъвкавост, няма да има хармония и равновесие.

Прекаленият контрол, както и прекаленото желание за независимост ще бъдат еднакво погрешни. Верният път е да бъдем конкретни и конструктивни. Там са силните вибрации на настоящата космическа енергия.

Слънце

Раздрусване на земната енергия, управлявана от Телеца може да бъде истински ефективно, когато Слънцето и Уран са намесени.

Телецът е градивен и упорит знак. Подобни редки и шокови трусове могат да доведат до форсмажорни обстоятелства. Но също така могат и силно да го вдъхновяват да направи „голямата промяна“ и да започне да гради наново.

Не подценявайте градивния характер, естетическия усет и упоритостта на Телеца, а ги използвайте в този важен космически момент, в който съграждаме новото си Слънчево Аз.  

Слънце

Стига да се настроим на правилните вълни, можем да се възползваме от енергията, която ще произведе срещата между Слънце и Уран в Телец по много ефективен начин.

Уран ще ни даде импулс за освобождаване и промяна. Планетата на шока ще намери с какво да  ни разтърси, да ни изненада, да ни направи нужния рисет. Искаме или не, ще отхвърлим старото, за да се пречистим и обновим. Може да бъде болезнено, но по някакъв начин това ще ни помогне да прогледнем и да открием истината.

Телец не обича промените, но когато се налага може да бъде много методичен и експедитивен. В ръцете на Телец новото винаги е добре изчислено, планирано, проектирано и изпълнено! Ако е силно мотивиран за промяната, която настъпва сега, Телецът може да бъде много полезен и градивен.

Слънцето ще насочва цялата тази енергия, за да възпламени и възкреси нещо, свързано с нашето Его, с това, което смятаме за ядро в живота си, с нашите дълбоки ценности и същности.

Слънце

Настоящата енергия ще ни помогне във възраждането и осъществяването на нашите рождени мисии и слънчеви същности.

Енергията на Слънце в съвпад с Уран в Телец ще усещаме почти до края на месец Април. Подобна енергия би могла да се проектира и далеч в бъдещето ни, в зависимост от това, доколко и как се възползваме от нея сега.

Бъдете гъвкави и съзидателни, но верни на себе си.