frida.bg
Марс в Телец

Марс в Телец: Първо важно астрологично събитие за 2021 година!

След рекордно-дълго пребиваване в огнения Овен, Марс най-после излиза от своя роден знак, където звездната карта го закотви в продължение на половин година. Готови сме да бъдем предизвикани и да разберем част от онова, за което ни е подготвяла 2020 година!

С последния си преход през своя роден знак Овен, Марс регистрира рекордните 6 месеца транзит през знак от зодиака, вместо обичайните 6 седмици. Тази силна небесна синхроничност няма как да бъде случайна, предвид силните астрологични аспекти, които ни очакват след преминаване на Марс от Овен към Телец на връх Кръстовден, 6 януари 2021 година.

Марс в Телец

Едновременно с приключване на своя дълъг огнен транзит през Овен, Марс влиза в съвпад с Уран в Телец и в напрегната квадратура със Сатурн – Бога на Времето и Кармата под знака на Водолея.

На 6 Януари 2021 година, Марс най-после сменя предавка и се настанява в зоната на тропическия Телец. Но вместо очакваното приземяване, омиротворение и комфорт, Земята попада под ново марсово въздействие и сложен планетарен аспект между небесния войн Марс и Сатурн, който току-що е отворил Портала на най-спрягания знак на новото време – Ерата на Водолея.

Ако някой си е мислил, че огнената стихия вътре и около нас ще се успокои веднага с излизане на Марс от Овен, то със сигурност вече е усетил силните вибрационни трусове в първите градуси на Телеца, където тежкото небесно въоръжение се среща с Уран – Лорда на трансформацията и революциите!

Когато Марс и Уран правят съвпад в Телец, огънят преминава в електричество, страстта – в желание за революция. Инстинктът тук е заменен от силна интуиция. Това е мощно и силно летливо стълкновение в енергиите, което се допълва от сблъсъка на Марс с кармичния Сатурн.

Мнозина от нас усещат тази енергетика от последните дни под формата на главоболие, вътрешно напрежение, чувство на безпокойство, тъга или дори ярост…

Марс в Телец

Ако напоследък сте се чувствали отпаднали, тъжни или необичайно стресирани – търсете причината в енергията, която струи към нас от Космоса!

Напрегнатият аспект на Марс в Телец със Сатурн във Водолей – две силни лични планети, в два силно-фиксирани знака, ще тества силата на нашата воля и желания.

Фиксираните знаци носят най-упоритата енергия във зодиака. Те се падат винаги в средата на сезоните, когато условията са вече определени и непоклатими.

Този аспект предвещава силно противоречие между две упорити сили. Най-добрият начин да се справим с него е да бъдем максимално гъвкави и с отворено към отсрещната страна сърце. Колкото по-трудна ви изглежда ситуацията – толкова повече разбиране и готовност за компромиси ще трябва да бъдат проявени!

Енергията няма да се успокои през целия Януари 2021 – въоръжете се с търпение и мъдрост, заменете тежестта в енергията на този момент с всичката любов и мекота, на които сте способни!

Марс в Телец

Танцът на Марс и Уран под знака на Телец ще допълва първия месец в годината с изобилие от WOW-моменти.

Уран в съвпад с Марс, захранва енергията със страст и интензивност, създава гориво, което може да изпрати енергия надалеч и надълбоко.

Тъй като Телецът е знак на Земята, той символизира заземяващата фиксация, сигурността и стабилността под краката ни.

Уран и Марс ще разклатят земното в нас и всичко, което ни се е струвало сигурно, измествайки земните пластове символично и буквално. Но този аспект ще ни помогне „да изпуснем парата“ и ще даде шанс за неочаквани житейски подобрения и промени.

Обърнете внимание на повишената си интуиция в този момент, както и на всякакви проблясъците и прозрения.

Марс в Телец

Доверете се на вътрешния си глас.

Позволете си да получите достъп до този нов прилив на енергия от Космоса и изследвайте нови територии без страх и блокажи.

Бъдете отворени за срещи, които идват изненадващо и в синхроничност.

Вдъхновете се за промяна!

Източник: Masha&TheMagic