frida.bg
Пълнолуние

Пълнолунен финал на една Луна-тична година.

Луната ще изплува в пълен силует на нощния ни небосклон на 29-30 Декември 2020 година, в зависимост от локацията ни по земното кълбо, поднасяйки ни емоционално пълнолуние под знака на тропическия Рак в навечерието на новия годишен цикъл.

Луната задава ниските и високите тонове на нашата дълбока емоционалност и психика. Луната задвижва нашите вътрешни способности и таланти. Тя управлява знака на нашите корени и родова памет – зодия Рак.

Луната въздейства на водния елемент, който преобладава в нашите тела и в материалната същност на планетата чрез приказните земни морета и океани, и дърпа струните на нашата водна стихийност – ранимост, съзидателност, любвеобилност, интуитивност, прецизност, аналитичност…

Пълнолуние в Рак ще бъде последното върхово лунно представление на нощната ни спътница за 2020 година. То ще ни въздейства като балсам на душата, но също може да ни тласне към дебрите на свръх-емоцията.

Пълнолуние

Пълнолуние в най-лунния знак на зодиака ще бъде както радост, така и изпитание за душата ни.

Луната в Рак ще се прицели в нашата първична чувствителност и ще предизвика всичко рачешко в нас. Всички рачешки черти на душата ни ще излязат на показ и ще бъдат във фокуса на вниманието.

Ще получим от небесата точно онова, което ни трябва, за да уталожим наболели рани. Ще се задейства импулс към чувственост и отдаденост. Такова пълнолуние може да ни направи непоправими романтици, нежни и обичливи, свръх-раними и чувствителни, грижовни и отдадени по майчински на любовта и семейството.

Пълнолунието в най-лунния знак може също така да се прицели и в слабите ни рачешки страни, с които всички ние разполагаме, независимо в каква степен притежаваме енергията на зодия Рак в хороскопа си.

Пълнолуние

В рачешката природа има силно изявена тъмна страна.

Според някои езотерични изследователи, както и според много официални доклади на ФБР, Раците са сред регистрите на най-смъртоносната сред всички зодии. В рапортите на ФБР, представителите на зодия Рак присъстват като най-често арестуваните за извършване на тежки престъпления. Това логично ги поставя като номер едно сред зодиите, склонни да се подвизават извън закона.

За това – бъдете внимателно покрай това пълнолуние, последно за тази така специална, съдбоносна и изненадваща 2020 година.

Защото някъде там, от обратната страна на Луната, рачешкото в нас крие меланхолия, склонност към депресия, мнителност, обидчивост, прагматичност.

Но само ако в периода на пълнолунието изберем да храним тъмната страна на Рака в себе си…

Изберете чрез тази последна силна лунация  да подхраните обикновеното мило Раче в себе си, което в дълбочина е страстен мечтател, жадуващ за топлина, обич, семеен уют и красота в детайла.

пълнолуние

Настройте се на най-силната измежду рачешките лунни страни – интуицията!

Интуицията е част от лунната вибрация в нас, подобна на висш разум. Тя е разширение на съзнанието ни до по-високи нива на познанието. Тя е нашата способност да възприемаме, разбираме и интерпретираме нещата около нас извън техните стандартни рамки и заучени проявления.

Интуицията е нашата вътрешна суперсила, която поддържа жизнената ни енергия в хармония и баланс. Тя се грижи за нас когато нещо, някой или ние самите ги застрашаваме.

Изпаднете ли в ситуация на пълнолунен стрес, дисбаланс и колебание, усмирете хаоса на чувствата и шума на мислите си, и се огледайте за знаците на интуицията. Техният смисъл е в това да ви накарат да спрете за миг и да се вслушате в сърцето си.

Не забравяйте, че нашата интуиция говори от името на нашите Висши същности и разум, и следвайте пътя си, прекрачвайки портала на новата година, вдъхновени от силното Пълнолуние в Рак – второ в този воден знак за 2020 година. С първото я започнахме, на 10/01/2020.

Върнете се към този момент от преди 12 месеца назад и си припомнете какво финализирате днес, с тази повторна емоционална кулминация на Луната за 2020 година…

Източник: Masha&TheMagic