frida.bg
енергиен портал

Активация на Енергиен Портал 11:11

Датата 11 Ноември в езотериката свързваме с отваряне на Енергиен Портал към Висшите измерения, чрез който се активира нашето лично и колективно Свръх-Съзнание. Всяка година, през този Портал към нас се насочва енергия, заредена с божествени кодове и ясно-видски прозрения. Отваря се нашето Трето Око и се засилва способността ни да се докосваме до измеренията отвъд нашия видим свят, до света на магията и божествените проявления. Активира се Божествената любов и благослов към Всичко и Всички, и към Всеки Един от нас по отделно.

Всяка година, Колелото на времето ни води през числата до красивата подреденост на четирите единици в датата от календара. Числото 11 в нумерологията се смята за господарско число с божествен произход, а датата 11:11 се свързва с отварянето на енергиен портал към ново начало, подкрепено от висшите сили във Вселената.

Днешната дата 11-11-2020г. има още по-специално нумерологично излъчване, заради синхроничността в числото на годината. Последният път, в който  човечеството е изпитало подобна сила в енергията, е било на 11-11-1919г., преди точно 101 години (забележете поредната синхроничност в числата 1, 0 и 1!). Следващият път, в който ще бъде видим този троен модел ще бъде на 11-11-2121г… Това добавя допълнителна енергия на ангелско присъствие и защита.

енергиен портал

Нумерологичната синхроничност  11:11 е нещо като символ на Новата Епоха и идеята за връзка между духовното и материалното, между научното и божественото. 11:11 символизира връзките в цялото, и е знак за синхронизация между всичко и всички във Вселената.

С отваряне на Енергийния Портал днес, можем да осъзнаем нещо, на което до сега не сме обръщали внимание, да съзрем лесен изход от ситуация или кратък път към целта. Нещо приятно и радостно може да ни изненада… Но дори и нищо подобно да не ни се случи днес, важното е по някакъв начин да уловим магията на момента и да отдадем почит на своята интуиция. Да си дадем сметка за това колко красота и симетрия има в света отвъд обичайната страна на нещата. Така даваме път на свръхестественото и внасяме целият му арсенал от безгранични възможности в живота си. Те носят със себе си енергия за материализация на желаната от нас реалност – такава каквато я имаме в идеалните си представи, и каквато я носим в себе си като несъзнателна проекция, част от нашия генетичен код и житейска мисия.

Мощната енергия на синхроничността 11:11 ще ни свърже с удвоената сила на господарското число 11, ще активира гласа на подсъзнанието и интуицията ни.

енергиен портал

Колелото на Съдбата ще се задвижи в една или в друга посока днес.

В нас ще се пробудят дремещи сили и стихии, ще се задействат скрити дарби и забравени умения. Ще се активира генетичният ни код и връзката ни с вселенските измерения.

Много важно в моментите, които отварят за нас енергийни портали между световете, е вътрешната ни нагласа и състоянието, в което се намира духа ни. Ако сме във висшите си вибрации (състояния на любов, отваряне, приемане, отдаденост, радост, ентусиазъм, вяра, грижа, светлина) – задействаме позитивни стечения и постигаме висши проекции. Ако сме в ниски вибрации на умора, гняв, агресия, омраза, инат, тревожност, стрес – предизвикваме обратната страна на медала.

Настоящият енергиен Портал 11:11 изисква от нас да пуснем стари модели и парадигми да си отидат, за да направят място на новия свят, който езотериката нарича Ерата на Водолея. Да се доверим на себе си, на Вселената и един на друг!

Да се свържем с Висшия Разум, който управлява координатната система на бъдещето ни!

Източник: Masha & The Magic