frida.bg
Новолуние в Скорпион

Портал на Новолуние в Скорпион

На 15 Ноември 2020г. Луната започва нов скорпионов цикъл в знака, с който свързваме дълбоките води на подсъзнанието, темите табу, сексуалността, парите, крайностите на живота и смъртта. Това магично новолуние ще подпомогне процеси на дълбока и страстна трансформация в личния живот и в енергията на планетата.

Слънце (Его и жизнена мощ) + Луна (менталност и инстинкти) ще проектират матрицата на близкото ни бъдеще с новолуние в Скорпион. Новолунията носят рисет в системата, а енергията на Скорпион дава особено силен и ефикасен импулс за започване на чисто.

Новолуние в Скорпион

Енергията на Скорпион е дълбока, всепроникваща водна стихия, която засилва стремежа към пречистване и трансформация.

Скорпионът ни кара да се фокусираме в тъмното, в скритото и метафизичното, да отхвърлим заблудите, да прогледнем за истината. Той е силно емоционален, инстинктивен, чувствителен, интуитивен знак, който разкрива тайни с цел преобразуване на отрицателната енергия в сила.

В ниските си проявления, скорпионовата енергия се подхранва от силно отровно жило. Скорпионовото жило може да бъде използвано по агресивен, манипулативен и жесток  начин. Но то може да бъде и инструмент на истината, чрез който стигаме до същността на нещата. Ако се настроим на високи вибрации, скорпионовото ужилване ще има точно обратния ефект – на пречистване, излекуване и коренно преобразяване.

Новолуние в Скорпион

Всяко новолуние дава нов импулс за старт.

Докато разбулваме скритото и несъзнаваното от нас чрез скорпионовата енергия, Скорпионът ни помага да разчистим всякакви заблуди и навици, които блокират напредъка, и ни спират да прегърнем изобилието, радостта и чудесата като свое рождено право.

Скорпионът ни помага да се преобразим в дълбочина, дори и ако това означава нещо в нас и безвъзвратно да си отиде. Сега е моментът да се освободим от всичко и от всеки, който ни въвлича в дисхармония и драми, и носи усещания на гняв, страх, съжаление, срам или вина.

Обърнете внимание на ситуациите и хората, които ще се появят в периода на новолунието. Бъдете отворени за всичко, което се изправи на пътя ви в този момент на трансформация, особено ако е свързано с финансите или с жизнено-важни за вас ресурси и отношения.

Бъдете готови да приемете всичко онова, което идва изненадващо, повишава енергията ви и ви кара да вибрирате на честотите на изобилието. Отхвърлете всичко останало като просто му обърнете гръб, без излишни драми и протакания.

Търсете истинската страст, която ви активира на пълни обороти. Фокусирайте се в своите дълбоки емоционални истини, за да разберете какво генерира във вас страстта и  желанието да продължите напред.

Новолуние

Това Новолуние е белязано от силни планетарни аспекти, носещи вибрациите на съдбовната 2020 година.

Луната начева новия си скорпионов цикъл всяка година в сезона на Слънце в Скорпион. Това, което прави днешното новолуние в Скорпион специално е щастливия съвпад между Юпитер и Плутон (последен от три поредни съвпада на планетите през тази година), активация на Козирожкия стелиум, подпомогната от планетата на любовта Венера и възстановяване директния ход на Марс след 6 седмици ретроградност.

Енергията се засилва и ще става все по-силна с всяка малка ивица, която Луната ще добавя към своя сърп в небето над нас, подготвяйки ни за зашеметяващо ново начало в предстоящата точка на зимното слънцестоене.

Тъкмо в тази точка, в която Слънцето ще изгрее на 21 Декемрви 2020г., за да отбележи дългоочакваното начало в Ерата на Водолея.

Източник: Masha&TheMagic