frida.bg
влюбен

10 малки признака, че той е истински влюбен … във вас

Чудите ли се дали новата ви тръпка има сериозни намерения към вас или просто се забавлява? Е, ние сме подготвили списък с типични неща, които /почти/ всеки мъж проявява към жената, в която е влюбен. Не, езикът на тялото не лъже. Дори да сте в началото на връзката ви и думите „обичам те“ все още да стоят неизречени, любовта се усеща. Ето как!

Той държи ръката ви

Мъж, който иска само тялото ви, няма да държи ръката ви. Когато той иска да докосне ръката ви, докато разговаряте на публично място това е знак, че иска да покаже на света, че сте негова любима. Ако той прави това, докато сте сами това показва, че иска да бъде свързан с вас.

Той иска да изглежда по-висок

Ако когато е с вас той малко се изправя, за да изглежда по-висок и отваря раменете назад, това е знак, че иска да ви впечатли и да изглежда по-привлекателен. Сладко е, нали?

Той е … малко нервен

Винаги е сладко, когато мъжете са малко нервни и се суетят около нас. Защо това е така? Просто искат да ни впечатлят, защото наистина ни харесват!

Той ви слуша с интерес

Когато един мъж ни слуша с интерес, докато му разказваме за любимата ни рецепта за курабийки или спомените ни от гимназията това означава само едно – той е влюбен във вас и иска да ви опознае.

Той се усмихва без причина

Едно от най-хубавите неща във влюбването е усещането за щастие. Всеки познава това невероятно чувство. Толкова сте щастливи отвътре и не можете да спрете да се усмихвате. Е, един от неоспоримите признаци на влюбването е, че се усмихваме без причина – като щастливи идиоти и не можем да спрем. Ако той се държи по този начин, докато сте заедно значи е щастлив с вас и е много влюбен.

Той прави комплимент … за личността ви

Не е учудващо ако един мъж ви направи комплимент, че изглеждате чудесно в тази секси рокля или тези обувки ви стоят великолепно. Това означава, че той ви желае, но когато ви каже, че се радва на чувството ви за хумор или на детския ви смях, това вече означава, че е влюбен.

Той ви подарява нещо без повод

Когато той ви подари нещо без повод, независимо дали е букет маргаритки или нещо, което сте споменали, че харесвате в предишен разговор, това означава, че иска да ви впечатли и да ви покаже, че мисли за вас. Дори когато не сте заедно.

Той ви помага с битовите задачи

Когато той започне да ви помага с битовите задачи, например поправя нещо в дома ви, това означава, че иска да ви покаже, че е готов да инвестира в отношенията ви и можете да разчитате на него.

Той ви защитава

Разбира се, мъж, който обича, ще иска да защити своята любима от външни натрапници. Без значение дали става дума за защита от паяк или нещо по-сериозно, той ще бъде с вас и ще направи и невъзможното, за да се чувствате сигурни и защитени.

Той ви поставя на първо място

Ако той ви е поставил на първа линия сред приоритетите си това е безапелационен знак, че е истински влюбен. Влюбеният мъж не се различава особено от влюбената жена. Всички ние сме еднакви в любовта. Искаме да бъдем с другия и да преживеем тотално всеки миг от сладката магия на любовта!