frida.bg
Лъвски Портал

Синхрон между Сириус и Слънцето: Отваря се Лъвски Портал към Земята

Лъвски Портал е космически енергиен канал, за който се говори още от древни времена. Смята се, че Лъвски Портал се отваря, когато Слънцето и Сириус, нашите две централни и най-ярки звезди, синхронизират своите изгреви и залези от гледна точка на Земята. Според древните звездобройци и езотерици, това дава тласък на силно зареден енергиен период за планетата ни и за нас самите, в който физическия и духовния свят се сливат, и който позволява позитивно разгръщане и пътуване през измеренията…

От 26 Юли до 12 Август, в самия зенит на Слънце под знака на зодия Лъв, към нас се насочва поток от „светлинни кодове“, в който се съдържат частици от вселенската мъдрост и висшите сили. Така смятат астролози и езотерици от древността до днес. Те наричат този период Лъвски Портал, на името на най-слънчевата и най-силна зодия в зодиака, под чието въздействие се намираме в момента на отварянето му – зодия Лъв.

Лъвски Портал

Важно е да можем да се настройваме на силно заредените честоти, излъчвани през Лъвския Портал в наша посока. Това ни дава възможност да черпим от там познание, информация и висши умения!

Лъвски Портал

Две Слънца изгряват над Земята докато Лъвския Портал е отворен.

Синхронизираните изгреви на Слънцето и Сириус сега могат да бъдат наблюдавани ясно от гледна точка на Земята.

Сириус е много по-далеч от нас, но и много по-голяма звезда от Слънцето. Всъщност, Сириус представлява двойна звездна система и притежава огромна енергия. Смята се, че излъчването на Сириус инфилтрира планетата ни и спомага за духовното и физическо еволюиране на живата материя.

Езотеричното познание приема, че Слънцето е наша животворна звезда, а Сириус – нашето духовно слънце. Звездната система Сириус също е приемана като централно галактическо Слънце.

Когато Слънцето и Сириус изгряват и залязват по приблизително едно и също време, се предполага, че освен горещниците, преживяваме и всички въздействия от сливането между духовния и физически свят.

Лъвски Портал

Някои от симптомите и преживяванията, с които можем да бъдем орисани през този период са:
 • Проява на висши форми на съзнание, ясновидство…
 • Изненадващи прозрения, силно чувство на емпатия и самоосъзнатост…
 • Повишена интуиция и психически способности…
 • Виждане на нумерологични знаци, комбинации от цифри като струпване и последователност (1111, 222, 444, 888…, 1234) …
 • Засилена чувствителност към улавяне на знаци и синхроничности…
 • Достигане до научни и други открития
 • Реалистични и пророчески сънища; daydreaming…
 • Deja Vu…
 • Приятни изненади и изненадващи промени в курса на „вятъра“…
 • Чувството, че се движим с лекота в правилната посока…
 • Добър тонус и кондиция…
 • Изключителни стечения на обстоятелствата …
 • Неочаквани завършеци, нови начинания…
 • Позитивни трансформации…

Синхронизираните изгреви и залези на Слънцето и Сириус ни вкарват в една изключително силно наситена с енергия матрица, в която ще се подвизаваме за относително кратък период от време, но потенциалът й е огромен.

Ако съумеем да яхнем тази прекрасна Вълна на неограничените възможности, бихме могли да направим голяма крачка напред към по-добро бъдеще в личен и във всякакъв друг план.

Лъвски Портал

Там също така, можем да изпитаме и тежки симптоми на физическо неразположение.

Ако по една или друга причина се намираме в по-низките вибрации, можем да усетим неприятни физически симптоми, подобни на тези при Затъмненията. Те могат да се проявят чрез чувство на безпокойство и страх, нервно напрежение, втрисане, главоболие, симптоми на дисбаланс, нарушения в съня и т.н…

Избягвайте алкохола и кофеина в този период. Почивайте повече и практикувайте упражнения за баланс на тялото и духа. Бъдете сред природата и пийте много вода. Хранете се с жива, витаминозна храна, която съдържа в себе си от най-добрите качества на слънчевата енергия. Обградете се с артистични и светли личности, и с любими хора.

Лъвски Портал

Смята се, че периодът на синхрон между Слънцето и Сириус активира нашето ДНК и допринася за духовното и еволюционното ни развитие.

Лъвски Портал е възможност за скок в развитието ни като личности и като общности.

Тук става възможна корекцията на важни грешки и неразбирателства.

На мястото на всяко едно сбогуване казано с чувство на осъзнатост, прошка и облекчение, ще се зароди нещо ново и по-красиво.

А там, където е цъфтяло, ще цъфти в още по-голямо изобилие!

Лъвски Портал

На 8 Август (08/08) ще се случи същинското отключване на Лъвския Портал

Енергията на 08/08 ще бъде най-силна не само заради нумерологията и съвпадението на две осмици.

Тогава Звездния Портал под знака на зодия Лъв достига своята точка пик. В тази точка Пояса на Сириус директно се подравнява в една линия с Пирамидите в Гиза.

На пояса на Сириус е окачен неговият меч, състоящ се от сложните звезди, наречени Трапезиум и Близка мъглявина Сириус (М42).

На Дъглас Адамс, както и на всички фенове на „Пътеводител на галактическия стопаджия“, тази синхроничност между числото 42 и Лъвския Портал би могла да прозвучи доста интересно. И не само на тях, разбира се!

Лъвски Портал

Енергията на 8 Август и около този ден ще бъде мощна и с изключителен потенциал.

Намерете начин в този ден да бъдете на максимално позитивни вълни и се подвизавайте във високите си вибрации.

Не планувайте кой знае колко натоварена програма и по възможност – бъдете сред природата и водоизточници. Слушайте  звуците или тишината на природата или се посветете на разтоварваща музика и танци.

Моментът ще бъде идеален да се отпуснете на плажа в компанията на любими хора и да се насладите на силната енергия на момента през едни от най-висшите вибрации, тези на радостта от естествената близост и споделянето.

В градски и работни условия също могат да се постигнат добри резултати и състояния на духа в този ден. Достатъчно е да запазите позитивна настройка, спортсменски дух, вяра и добронамереност.