frida.bg
Юли

Звездните уроци на Юли 2019-та

Месец Юли е един от най-силните месеци на 2019 година. Силната енергия, излъчвана от Космоса около нас през последните седмици, носи със себе си послания и уроци за този, който може да ги разпознае. Остава ни по-малко от седмица до края на този месец, изпълнен с мощна енергия и космически послания.

Всички най-важни планети, с които делим малката си Вселена, в момента се намират в силна позиция спрямо Земята. Под тяхно въздействие едновременно приключваме един цикъл и се подготвяме за нов.

Енергията на някои от планетите ни обръща навътре, а с други се разгръщаме навън. Това е вълнообразен процес на трансформация, който все още е в сила, но само след няколко дни, заедно с края на ретрограден Меркурий, нещата малко по малко ще започнат да се успокояват и да се подреждат по местата си.

Юли

Важното в този силно зареден енергиен период, е бъдем осъзнати – да търсим знаците, да внимаваме какво се случва около нас, кой се появява и си отива от живота ни, и да се опитваме да бъдем максимално присъстващи сред видимите и невидими кръгове на своето съществуване.

Пълното лунно и частичното слънчево затъмнение на 2 и 17 Юли бяха безспорно определящи за силата и характера на енергията, която ни обгръща този месец.

Затъмненията се случват в синхрон с отваряне портала на Орион. Те носят усещане за промяна и чрез тях разшифроваме ключовото послание на Юли, което гласи, че на всички и всичко наоколо предстои ново начало.

„Започва нов сезон от живота ви!“ е посланието на този месец Юли.

Юли

За всички, които малко или много чувстват, че бъркат посоката и губят ориентир, че се разцентроват от хаоса, който цари около тях – знайте, че в това е силата на ретроградните сезони – да преобръщат нещата. Но помнете, че в хаоса истината се заражда наново!

В момента всички важни планети са ретроградни спрямо Земята, а ние от своя страна сме леко объркани и изтощени от непрекъснато изкачащи призраци на миналото, от старите рани и рефрени, които не престават да ни напомнят за себе си.

Ретроградните планети ни насочват навътре ненапразно. Това е важен оздравителен процес за душата и Кармата.

Особено въздействащ е разбира се Меркурий, който винаги ни подлага на изпитания и ни дърпа юздите, когато е ретрограден.

Юли

С ретрограден Меркурий преговаряме наученото и се упражняваме в изкуството на бавността.

Ретрограден Меркурий този месец преразказа наново и на всеки по някоя от своите поучителни истории. Заедно с тях, Меркурий ни довлече носталгични спомени и ни припомни за неразрешени конфликти.

Накара ни да ревизираме слабите си места и да научим най-после някои от онези уроци, от които толкова упорито не желаем да се поучим…

Колкото и да ни обърква, това също ни помага да си възвърнем сили, чрез вътрешните складове в нас.

Колкото рошави и кални да сме излезли от заплетените ситуации на ретрограден Меркурий, те винаги ни награждават за смелостта!

Когато най-после си вземем поука се успокояваме.

Ретроградността ни дава много ясна представа за всяка малка крачка, с която напредваме.

Със всяка малка крачка, по малко напредваме, оздравяваме, учим се.

И ето, че най-силната фаза на ретрограден Меркурий вече е зад гърба ни и от тук нататък ще ни става все по-хубаво и подредено.

Юли

Астролозите казват, че всичко, което загубим по време на този ретрограден Меркурий, ще ни се върне десетократно!

Колкото по-лесно пуснем нещата, които трябва да си отидат от живота ни, толкова по-свободни, омиротворени и благословени ще се почувстваме!

Ретрограден Меркурий ни учи да обръщаме внимание на призраците, които живеят около нас. С ретроградността те се завръщат под една или друга форма в живота ни. Чрез проблемите, които ни съпътстват и чрез въпросите, които Съдбата симптоматично ни кара да си зададем.

Уроците, които не са научени, ще се завърнат и ще ни поставят пред изпитания отново и отново, чрез ретроградности и други преходи в живота, докато не бъдат най-после научени!

Дайте си сметка, отпуснете хватката и хвърлете товара! Това ще ви даде сила и лекота в движението напред.

Юли

На 26 Юли се отваря Лъвския Портал

Лъвският Портал ще бъде отворен между 26 Юли и 12 Август, когато Слънцето и звездата Орион ще изгряват на земния небосклон синхронично под огнения знак на зодия Лъв.

Различни езотерични учения приемат, че когато двете ни Слънца изгряват и залязват заедно, към Земята се отваря портал, свързващ между физическия и духовния свят.

Всички хора и ситуации от този период, както и случващо се през целия месец Юли, имат важна роля за живота ни в бъдеще. Наблюдавайте какво се случва сега около вас.

Всичко, което ни се случва сега има скрит смисъл и значение.

Бъдете осъзнати, следвайте знаците на Съдбата и тихото гласче на интуицията, което ви напътства отвътре!