frida.bg
зодия Лъв

Звездна енергетика под знака на зодия Лъв 2019

Всички обичат зодия Лъв! Лъвът ще бъде основен герой и източник на енергиен заряд през следващите няколко седмици. Силната харизма, сърдечния, творческия и физическия потенциал на Лъва ще се усещат почти до края на месец Август, инфилтрирани чрез няколко важни от гледна точка на Земята звезди и планети.

зодия Лъв

Слънце, Сириус, Луна и Венера са в силна звездна комбина и ще излъчват към нас посланията на зодия Лъв в мандата му през 2019та.

По време на зодиакалния мандат на зодия Лъв (23 Юли – 22 Август), Слънцето намира своя синхрон със Сириус от гледна точка на Земята. Тогава двете най-ярки звезди започват да изгряват и залязват по приблизително едно и също време. Комбинираната им енергия се тълкува в езотериката като шанс за еволюционен скок в развитието на планетата, както на клетъчно, така и на духовно ниво.

зодия Лъв

Сириус е централното галактическо слънце, наша духовна и пътеводна звезда.

Сега Сириус е в синхрон със Слънцето, упражнявайки силно енергийно въздействие върху Земята през т.нар. Лъвски Портал. Според езотерици и древни звездобройци, Лъвски Портал е енергиен канал, свързващ между материалния и духовния свят, и измеренията.

На 8/08 очакваме енергийния пик и същинското отваряне на Лъвския Портал. Тогава Поясът на Сириус ще се подравни в една линия с Пирамидите в Гиза. Двете най-ярки и централни за нас звезди ще огряват лъвски и във видим синхрон планетата ни.

Лъвски Портал

Две Слънца под знака на Лъв

Зодия Лъв свързваме със смелостта на сърцето, с егото, с креативността, жизнеността, любовта, игривостта и куража. Всички тези качества ще бъдат водещи докато Слънцето ни огрява през призмата на Лъва.

Слънцето е естествения управител на зодия Лъв и прави изключително силен тандем с него.

Слънцето и Лъва са две сияйни величества – звездите на космическото и животинското царство в едно! Те олицетворяват и стимулират егото, творчеството и радостта от живота. Техни атрибути са властта, короната и мечът. Техни стихии са огъня, лидерството и артистичността.

Както всичко се върти около Слънцето, така и Лъва увлича всички около себе си. Той е харизматичен и магнетичен. В неговата зона царят подреденост, систематичност и височайши обноски, но наред с тях има и много удоволствия, съзидателност и уау-моменти.

В периода на Слънце под знака на Лъв ще усетим прилив на сили, енергия, игривост и желание за живот.

Лъвът толерира автентичността, великодушието, благородството и всичко, което извира директно от сърцето! Нещата и хората, по които ще се увличаме, ще носят чертите на лъвската природа.

Тук, на лъвска територия, Слънцето се чувства у дома си. Лъчите му ще стоплят сърцето ни и ще влеят кураж във вените ни. Ще усетим радостта от живота, ще подсилим вярата в себе си и ще дадем израз на детското в нас.

зодия Лъв

Венера навлиза в зоната на Лъва.

От 28 Юли, Венера се присъединява към звездната лъвска дружина, внасяйки повече женска енергия, любвеобилност и чародейство в околоземния ефир.

До 21 Август, планетата на любовта и красотата ще транзитира през знака на зодия Лъв, разгръщайки омаята си на лъвица и режисирайки лъвски сценарии в личния, интимния и финансовия ни живот през този период.

Венера в Лъв ще ни даде куража естествено да отхвърлим ненужното и да запазим ценното във връзките си, спазвайки принципите на сърцето.

зодия Лъв

Новолуние, заредено с лъвска енергия.

Ако приемем, че Слънцето управлява нашата външна изява и разгръщане, а Венера връзките ни, то La Luna идеално ги допълва,  владеейки нашите вътрешни състояния и светове.

Новият цикъл на Луната ще започне на 1 Август в 8° на зодия Лъв. Той ще бъде повлиян от силната енергия на Лъва, но също и от Сезона за Затъмненията и ретроградните планети, които се отприщиха в зоната на емоционалния Рак.

Наелектрезирани сме както отвън, така и отвътре. За това трябва да внимаваме в това какво ще си пожелаем с идващото новолуние.

Лъвски Портал

Под знака на Лъв всичко е възможно…

Енергията на зодия Лъв прави много невъзможни неща да станат възможни!

Девизът на зодия Лъв е „Аз притежавам!“ и той наистина притежава целия инструментариум, нужен, за да побеждава и доминира.

Да излъчва царственост и власт е негов вроден талант, закодиран в котешкия му ген, и той може да го упражнява красиво и успешно в директна схватка, дистанционно или дори спейки.

Докато сме в огнената стихия на Лъва ще усещаме тази категоричност. Лъвската енергетика ще ни помогне да приключим бързо и мълниеносно със Сезона на Затъмненията и да започнем да излизаме от ретроградност.

зодия Лъв

Всички сфери на живота ни ще бъдат повлияни от настоящите звдездни транзити през знака на зодия Лъв. А Лъвът от своя страна, ще се прояви във всичките си крайности.

В своето висше проявление, зодия Лъв ще ни прави жизнени, творчески, любвеобилни и автентични.

Но от обратната си страна, лъвският медал ще носи своенравност, егоцентризъм, порив към конкуренция и отмъстителност. Ще трябва много да внимаваме с всички тези негативни лъвски проявления.

Търсенето на баланс между надигащите се крайности сега е от първостепенна важност.

Не дразнете Лъва. Изразявайте дипломатично и артистично себе си и му покажете, че сте достойни да бъдете част от неговата свита.

Демонстрирайте силата си по красив, деликатен, но категоричен начин. Така ще имате шанс да спечелите и опитомите Лъва, и да настроите звездите в своя полза.