frida.bg
тенденции

Романтични тенденции, с които да освежим пролетната си визия

Ако все още не сте обновили гардероба си за пролетта, имаме нещо за вас! Събрахме няколко ключови тенденции, които обхващат така модерния през новия сезон „романтичен стил“ от едни отдавна минали времена. Средновековие. Принцеси и принцове. Коне и тесни калдъръмени улички. Кройките са ретро, цветовете – ярки, десените – пищни, а настроението ни изпраща в една друга епоха. Посланието е ясно. Оставяме визията на „силна жена“ (е, поне за малко!), за да се потопим в нежния романтизъм и носталгията по миналото.

Квадратното деколте
Снимка: shopbob

Този тип деколте направи огромното си триумфално завръщане. Редица дизайнери намериха своето вдъхновение за колекциите си в пищността на Средновековието, а вече можем да видим тази тенденция и по витрините на магазините. Добавете щипка ретро романтика като добавите рокля или топ в актуалното правоъгълно деколте, което подчертава раменете по един деликатен начин.

Буфан ръкави
Снимка: shopbob

Освен деколтето, изключително актуален тренд през новия сезон ще бъдат и т.н. „буфан“ ръкави. Ако до сега ги свързвахте с роклите на принцеси от филмчетата на Дисни вече ще ги виждаме … навсякъде. Те подчертават раменете и създават една рамка на фигурата, в която тя изглежда още по-фина и елегантна.

Ефирни волани
Снимка: shopbob

Истинската романтика не може без волани, прегръщащи тялото в ефирна прегръдка! Добавете равни сандали и ефектна „бохо“ чанта и сте готови за среща с … новото ви пролетно Аз!

Дългата пола
Снимка: shopbob

Триумф през новия сезон има и дългата пола. Тя е разкроена, с волани и с копчета. Тя е полата на сезон пролет/лято, която можем да комбинираме с тениска с лого или елегантен топ. Изборът е наш!

Късите шорти
Снимка: shopbob

Късите шорти с висока талия са тотален моден хит, който можем да носим по много различни начини. Изберете шорти от деним или плат. Можете да ги носите с блейзер и тениска. Добавете кецове за ежедневна градка визия или високи „стилето“ обувки за да „превключите“ на парти вълна с приятелки.


Снимка на корица: flickr