frida.bg
италианките

5 модни находки, които да вземем „назаем“ от италианките

Италианките винаги са притежавали необикновен вкус както за храна, така и за мода. Не е тайна, че в Италия се приготвя най-вкусната лазаня, нали? Е, по същия начин, когато споменем думата „мода“ се сещаме за италианките и техния безпогрешен усет в света на най-актуалните тенденции.

Факт е, че всяко италианско момиче има своя собствена представа за мода, но има някои неща, които обединяват вкуса на повечето от тях.

Някои модни находки вече присъстват в гардеробите на почти всяка италианка, която държи на своя женствен и супер модерен външен вид.

От елегантна леопардова шарка до дръзки надписи, които заявяват ясна гледна точка за нещата от живота. Е, стилът е на почетно място сред италианките. Нека се вдъхновим и да вземем нещо назаем от тях!

Класика: животински принт

Независимо дали ще изберат тоалет в леопардова шарка или шарка тип „зебра“ италианките избират силует, който подчертава женствените им форми. Бижутата и аксесоарите са задължителни, а гримът е лек и ненатрапчив. Присъствието е всичко!

Костюм на почит

Костюмът в две части винаги е добър избор! Италианките просто обожават сета от горна част в „oversize“, семпъл топ от сатен, високи обувки, тъмни очила и задължително – дизайнерска чанта. Можем да вземем назаем този супер тренд, който можем да впишем идеално както в офиса, така и на среща с приятелки.

Късо и стилно

„Мини“ тенденцията ще бъде сред любимите на всяка италианка тази година! Изберете къса пола или панталони, добавете елегантно сако, ефектна чанта и високи токчета и имате перфектната визия, с която да се разходите по улиците на Милано!

Поглед право в целта

https://www.instagram.com/p/BtRNVJJA7nX/

Очилата в правоъгълна форма безспорно ще бъдат сред любимите ни находки, вдъхновени от безпогрешния моден усет на италианките. Те носят едновременно ретро полъх и в същото време супер актуален вайб, които няма как да останат незабелязани!

С любов към лукса

Не е тайна, че италианките обожават дизайнерската мода и не се срамуват да го показват. Затова да носят логото на любимия си (най-вече италиански!) бранд е нещо задължително за тях. Как да им се сърдим?

Снимка на корицата: instagram