frida.bg

Новолуние в Овен: Първо мечтайте, после действайте!

Новата астрологична година започва с новолуние в Овен и настъпва един от най-силните енергийни  моменти за визуализация и проекция на бъдещето. Енергетиката на периода е изцяло насочена към темата за новото начало и Космосът ни призовава да се включим емоционално и мисловно в проектирането на бъдещето си. Ако трябва да опишем с една дума космическият импулс на момента, то бихме ви призовали да мечтаете…
Мечтайте! Имаме още малко време да помечтаем за това какво бъдеще бихме искали за себе си, преди да се задействаме с пълна сила.

Новолуние в Овен

Тези дни Луната постепенно изтъняваше своя сърп, обръщайки все по-осезателно своята тъмна страна към Земята. Това за нас беше време, подходящо за уединение, за вглъбяване и преговор на уроците от отминаващия цикъл. Всякакви действия, свързани с пречистване ни помагаха да намерим баланс и да се подготвим за следващите динамични дни, вдъхновени от енергетиката на Овен и новата астрологична година.

Новолуние в Овен

На 5 Април (в 11“52 българско време) настъпи Новолуние в Овен. Това е специален ден, в който Луната е невидима, но готова да поеме светлина и смисъл от всичко наоколо, за да подхрани с тях новия си цикъл.

Сега силата на светлината вътре в нас е в състояние да захрани узряващия лунен образ с теми и емоции, с които искаме да ни срещне бъдещето.

Мислете позитивно, молете се за хармония и любов, и рисувайте картините на своите мечти възможно най-ясно и обосновано.

Новолунието дава сила за материализация на желанията ни в рамките на следващия месечен цикъл, а Овенът ще гарантира тяхното продължение и реализация през целия следващ зодиакален кръг.

Всичко, с което изпълните мислите и действията си днес, ще се включи в изграждането на личната ви матрица за следващия астрологичен цикъл.

Новолуние в Овен

Овенът е първият знак в астрологията, който ще ни даде огнен първоначален импулс заедно с Новолунието.

Овенът носи огнената стихия в себе си и е способен да задвижи колелото като никой друг сред зодиите. Той е лидерът в армията ни от космическите души, символ на нашия кураж и дух да отстояваме себе си.

Овенът ни подпалва и надъхва. С него идват Пролетта  и нашият волеви импулс към действие.

Новолуние в Овен

Новолуние в Овен ни приканва да повярваме в себе си и да застанем смело зад своите желания и планове.

На прага на новата астрологична година, Космосът ни зарежда с кураж и включва стартера. И докато палим и загряваме, се питаме по кой път да минем, какво искаме от живота, кое ни води по пътя напред и кои са нещата, които до сега са ни спирали?

Новолуние в началото на зодиака ни приканва да разгледаме всички възможности от нова перспектива и с нова вяра в себе си. Силата вътре в нас е ключов момент в това астрологично начало и колкото по-силно вярваме с своите перспективи и възможности, толкова по-пламенен импулс ще извоюваме за себе си.

Мечтайте и планувайте! Създавайте мисловен скелет на своето бъдеще смело и вдъхновено, но разумно.

Новолуние в Овен

Новолунието в Овен ще образува напрегнат аспект с кармичния Сатурн.

Сатурн управлява нашите морални ограничения и задължения, и изисква от нас търпение, смирение и интегритет. В момента планетата се намира в силна позиция на екзалтация в родния си знак Козирог и енергията й е десетократна.

Сатурновата символика ще застане между нас и енергетиката на Новолунието, за да ни тества и да раздаде своята дисциплинираща доза морал и правосъдие.

Новолуние в Овен

Преди да се изстреляме напред в бъдещето, Сатурн в Козирог ще провери нашите основания и готовност за действие.

Луна в Овен срещу Сатурн в Козирог ще насити ефира с противоречие. Ще се сблъскат мощните енергии на два кардинални знака и ще има условия за бунтарски настроения и прояви.

Намирането на баланс между тези две космически сили ще бъде нашето последно изпитание. Важно е тук да усетим съдбовността на този момент на безлунно небе и ново астрологично начало!

Докато се презареждаме и набираме сили заедно с Луната в първия знак на зодиака, Лорда на Кармата Сатурн ще провери стабилните основи и автентичността на нашите намерения. Той ще задържи впряга ни с пълно право! Вместо да се противопоставяме, нека си дадем сметка за някои неща:

До колко истински мотивирани и оправдани са нашите бъдещи битки и планове?

Дали сме тук за да реализираме истинския си потенциал и най-съкровените си желания, или просто искаме да  докажем, че сме прави, независимо от контекста и последствията?

Новолуние в Овен

Сатурн ще ни даде последни съвети и наставления.

Бъдете вслушани в себе си, заземени и търпеливи в този ключов космически момент, предшестващ новото начало.

Това е момент на затишие, на смирение, на духовно и морално прочистване, когато набелязваме целите си, и ги изпълваме с емоция, смисъл и съдържание.

От утре Луната започва да расте и скоро залпът за старт ще бъде изстрелян. Овенът ще ни дари с огнен импулс към действие и ние ще се отправим към новите си приключения, подкрепяни от енергията на Космоса.

Това, което решаваме днес е колко истинска страст ще съумеем да вложим в предстоящата си битка за щастие.

Новолуние в Овен