frida.bg
ритуал

Ритуал по новолуние: как да привлечем изобилието към себе си?

Луната оказва изключително силно влияние върху океаните, както и върху месечния ни цикъл и емоциите ни. Тя е свързана с женската, творческата и раждащата част у всеки човек. Тя е мистичната нощна гостенка, която ни напомня за духовната ни природа и способността ни да сътворяваме своя свят. По време на новолуние е време да направим своя „лунен ритуал“ и да изчистим енергията си, да посеем намерения за изобилие, любов и пари!

Какво представлява „лунният ритуал“?

Навсякъде по света хората имат своя начин – ритуал – за почитане на луната и нейната сила върху нашия живот. Най-силните лунни моменти безспорно са пълнолунието и новолунието.

Новолунието е един изключителен момент, в който можем да поставим началото на нещо ново. Нов проект, нов начин на мислене, нов начин на живот. Можем да заявим нова връзка, работа, повишение, пътуване, възможности. Всичко ново, което заявим на новолуние получава мощен тласък от енергетиката на луната, която в този момент е готова да сбъдва и най-смелите ни мечти.

Как да направим своя лунен ритуал за изобилие?
Изчистете аурата си

Можете да направите това като вземете вана с морска сол. Ако не разполагате с вана просто вземете душ и отъркайте тялото си със сол. Солта е известна със способностите си да изчиства старата или чужда енергия от тялото ни.

Изчистете пространството

Много е важно да изчистим и пространството, в което ще правим своя лунен ритуал за сбъдване. Проветрете добре, запалете няколко свещи, окадете с тамян или сандалово дърво.

Осигурете си тихо време

Когато правим специален ритуал за свързване с лунната енергия е добре да бъдем потопени в медитативно и спокойно състояние на ума. Затова изпратете децата при баба си или изчакайте да си легнат, преди да започнете своя специален ритуал за изобилие.

Оставете телефона си в другата стая

За да избегнете възможността автоматично да поглеждате към телефона си, и разбира се, да се разсейвате, оставете телефона си в другата стая. Да, в тих режим.

Медитирайте

Преди да преминете към същинската част отделете 15 минути за медитация. Не е нужно да правите нещо специално. Просто постойте в тишина и дишайте релаксирано.

Напишете намеренията си

Време е за намерения! Вземете лист и химикал и напишете всичко, което искате със сърцето си да имате в живота си. Потопете се в усещане за изобилие. Искайте всичко, но от сърцето! Сърдечната ви енергия ще изпрати желанията ви директно в сърцето на вселената, а тя ще се погрижи за тяхното случване!