frida.bg
Венера във Водолей

Венера в знака на Водолей: Свободата й отива!

От днес Венера влиза във Водолей и любовта отново е красива волна птица! Започваме най-женският месец в годината с транзита на Венера през знака на Водолей. Планетата на красотата, любовта и връзките се понася на крилете на изключителния, разкрепостяващ и свободолюбив Водолей точно на 1 Март 2019г. Венера във Водолей ще се превърне в красива волна птица, която ще разпръсква любов и красота от високото, орисвайки целия месец Март с една различна, по-хуманна и отворена към света любов, каквато отдавна не сме усещали!

Целият месец Март ще бъде орисан от венериното вдъхновение да излезе извън рамките на статуквото и да ни покаже колко по-красив и по-добре устроен може да бъде светът на нашите връзки и емоции, ако си позволим една по-широка перспектива в отношенията.

От 1 до 26 Март, богинята на любовта ще кръжи над нас като красива волна птица, радваща се на синевата.

Венера във Водолей

Свобода, професионализъм, изящество и оригинална перспектива са все думи, с които можем да опишем света на Венера във Водолей.

Венера във Водолей ще проповядва новата идеология на любовта

Венера във Водолей

Водолеят е една от най-изключителните зодии в астрологията, а хората родени с този слънчев знак се отличават с особено очарование, интелект, оригиналност и прогресивна мисъл.

Венера във Водолей ще ни разкрива нови красоти и перспективи, и ще ни вдъхновява за повече извисеност, хуманност и по-широка скроеност на връзките.

Венера ще опитва да съчетае в идеален микс любовта и свободата. Тя ще иска да провери до колко тези усещания могат да се допълват и развиват заедно. Ще ни кара да се питаме и доколко освободени можем да се чувстваме в любовта?

Венера

Венера във Водолей ще ни настрои идеалистично и свободолюбиво, разкривайки ни понятия като любов, естетика и комфорт от една нова, недостатъчно засягана досега, и оригинална гледна точка.

До сега Венера се подвизаваше под знака на стабилно заземения Козирог и под влияние на строгия Сатурн. Там чувствителната Венера естествено се усещаше малко пристегната и безобхватна. Но да не забравяме, че Венера в момента се движи директно и е напълно в състояние да интегрира посланията на Козирог и Сатурн, които бяха нейни наземни инструктори преди предстоящия й „полет“ из въздушното пространство на Водолея.

Венера във Водолей

От днес Венера е извън обхвата на нравоучителния Сатурн и свободно се рее, разпръсквайки чаромата на най-оригиналния и ярък образ сред въздухарските зодии – гениалният Водолей!

Венера във Водолей е волна птица, която обича свободата и едновременно с това се грижи за това свободата да й отива. Тя не би ни предложила нищо евтино и недостойно. Напротив – би впрегнала цялата си енергия да ни се представи в цялата си красота.

Но енергията, която струи от планетата Венера е първоначално възпламенена. Нервите й леко обтегнати от срещата й с планетата на шока и изненадите Уран.

Уран символизира принципите на промяната, независимостта и свободата в чисто субективен аспект. Енергията на Уран е изключително силна и Венера влиза във Водолей, носейки от този силен, но противоречив заряд в себе си.

Под знака на Водолей, Венера ще има изключителния шанс да преобразува субективното, почти егоистично желания за уранова независимост и разкрепостеност в един по-градивен по-хуманен и общочовешки порив към свобода:

Свободата, в нейния философски, водолейски смисъл.

Венера във Водолей

При Водолея свободата е гледна точка, революция в мисълта, кулминация в любовта, състояние на духа.

Повече или по-малко, Водолеите носят в себе си лудостта на гения, което ще прави месеца оригинален и интересен за всички. Венера ще предаде допълнително очарование и магия към тази водолейска енергия в ефира.

Очаквайте един интригуващ месец Март, който изцяло ще ни понесе на крилата на Любовта и Свободата.

Полета на Венера през знака на Водолей ще насочва връзките ни (любовни, семейни и професионални) към нови интригуващи посоки. Ще наблегнем на различната перспектива, на темите табу, ще искаме да навлезем още по-навътре в нещата, да разкрием всичко в дълбочина , без цензура, без правила и граници…

Венера

До към 20 март, волният полет на Венера ще бъде усетен в чист вид – почти необезпокояван от други планетарни аспекти.

На 21 Март, Венера ще направи напрегнат аспект с планетата на мъжката енергия Марс, но ще има на своя страна мощната поддръжка на гиганта Юпитер, с който ще образува секстил. Ще си дадем сметка за това как се вписваме в кръга от близки, приятели, познати и в обществото като цяло.

Венера във Водолей ще насити ефира с женственост, с ексцентричност и лоялност към Истината. Венера ще ни покаже колко свободен и майсторски изпълнен може да бъде полетът й през Водолей.

Всички ще бъдем под нейното влияние от най-висша класа до 26 Март 2019г.