frida.bg
3 Март 2019

3*3*3 и нумерологичната символика на датата 3 Март 2019 година

Тази година, датата 3 Март ни разкрива интересна и силна нумерологична синхроничност, която можем да тълкуваме както по отношение на своя личен път към духовно израстване, така и във връзка с пътя на нашето общество и народ, свързан исторически и емоционално с тази дата. Според нумерологията, на днешната дата отбелязваме тройно съвпадение на числото 3. Достатъчен повод да обърнем внимание на това какво има да ни каже Вселената по въпроса.

Днес сме третият ден от третия месец на година, която в нумерологията също се свежда до символиката на числото 3: 2019=2+0+1+9=12=1+2=3. В днешната дата има синхроничност (съвпадение, повторение, визуализация от НЕслучаен характер) на три тройки: 3*3*3. Числото 333 свързваме със светата Троица и божественото единство между душа, разум и тяло.

Днес Вселената ни отправя послание, нека се вслушаме в неговия смисъл и символика!

3 Март 2019

Енергията на Вселената, която е част от нас, както и ние от нея, е наситена със символика, която може да се проявява по различни начини, един от които откриваме чрез вибрацията, комуникирана чрез числата.

Когато виждаме съвпадения и повтаряемост на числа под различни форми – на часовника, на календара, на регистрационния номер на колата пред нас и т.н., винаги трябва да обръщаме внимание на моментното си състояние, на хората, на случките и контекста, с които сме заобиколени в дадения момент, и да се запитаме какво иска да ни каже Вселената. Защото всяка подобна синхроничност е заредена със силна енергия и отваря портали за размяна на информация и комуникация между измеренията.

Датата 3 март 2019 е заредена с наситената енергийна честота на три поредни тройки 3*3*3. Вибрацията на тази синхроничност е в състояние да промени честотата на нашето енергийно поле, задвижвайки процеси на осъзнаване или пребиваване в по-висши вибрации – повишава се съзнанието, способността за възприемане и обработка на информацията, интуицията, близостта.

Подобни условия, създадени от силната енергетика на числото 3, могат да благоприятстват мощен емоционален, вибрационен и цялостен рисет.

3 Март 2019

Числото 3: Силна харизма, интуиция, белег на старата и опитна душа

Нумерологията тълкува числото 3 като символ на женствеността, експресивността, фантазията, вдъхновението, артистичността, свободния дух. Тройката характеризира хора-емпати – чувствителни, добронамерени и мили, често разсеяни и със силен порив към лична независимост.

Числото 33: Удвоява енергията на числото 3

Числото 33 съдържа в себе си двойна доза от числото 3 и предполага драматично разгръщане на неговата символика. Неговият фокус е навън – към глобалната и общочовешка тематика. Означава вярност към определена мисия, силен стремеж към позитивна промяна и олицетворява безусловната любов към ближния.

Числото 333: Утроява енергията и я приближава до божественото

Троицата от тройки отваря мощен енергиен портал и олицетворява божествения съюз между разум, дух и тяло. 333 символизира вътрешна сила, дълбоко изцеление, трансформация, хармонично подреждане, духовна свързаност, вътрешен мир, благословия от Отвъдното и начало на нов цикъл.

Онези от нас, които често виждат поредицата от 3 тройки представляват или особено добре балансирани личности, или Вселената се опитва да им подскаже, че вървят по правият път към постигане на съвършенството и баланса.

3 Март 2019

Днешната дата 03.03.2019г., която нумерологията свежда до хармоничното съвпадение на 3 тройки, е една от силно заредените с енергия дати, с които ще ни срещне годината. По силата на нумерологията можем да очакваме от днешния ден прилив на сила, на ключова информация, на вдъхновение, на ангелска проява или просто на малък, но истински важен знак от страна на съдбата.

Готови ли сме да видим знаците, които Вселената ни изпраща и да им се доверим?