frida.bg
кан

Фестивалът в Кан е открит! Вижте звездите в целия им блясък

70-тият филмов фестивал в Кан тази година се провежда между 18-ти и 28 май. В момента в известния френски град се намира най-горещата звездна точка, която събира в едно най-популярнитe лица от цял свят. Погледите ни отново обраха едни от най-красивите модели в света, които се разходиха по червения килим в дизайнерски тоалети. Звездният коктейл е забъркан, а ние тръпнем в очакване с какво ще ни изненада този път това грандиозно събитие. Президент на журито тази година е Педро Алмодовал, а самата Моника Белучи ще бъде официален домакин. Фестивалът в Кан празнува годишнина, а на официалният постер на събитието изгрява вечната френската актриса Клаудия Кардинале.

Вижте звездите в целия им ослепителен блясък!
Адриана Лима

Бразилският модел Адриана Лима се появи на представянето на филма „Loveless“в Кан в ослепителна бяла рокля от Naeem Khan. Тя безспорно се открояваше сред знаменитостите на събитието като бляскава перла, излъчваща красота и стил.

Winnie Harlow

Дизайнерът Zuhair Murad е създал прелестна рокля, която стои изключително върху една от любимите ни звездни модели Уини Харлоу. Харесваме Уини, защото е различна, уверена в себе си и просто прекрасна.

Риана

Барбадоската поп кралица беше просто зашеметяваща в изчистената и все пак шармантна рокля на Dior. Провокацията е в кръвта на Риана. Тя не изневери на личния си стил и този път добави аксесоари, които привнасят финна доза от индивидуалната й дързост.

Джесика Частейн

Актрисата Джесика Частейн се появи на червения килим в Кан в изискан готически стил, голи рамене и красива бродерия около деколтето. А долната част на роклята на Джесика загатва деликатно краката й, без това да е прекалено. Тази рокля бижу е дело на Alexander McQueen и е част от колекцията му пролет-лято 2017 година.

 Ума Търман

Ума Търман е ослепителна в роклята си от Atelier Versace, допълнена от уникално колие, дело на Bulgari. Изтънчена женственост, която създава учебници по стил.

Ева Херцигова

Чешкият модел Ева Херцигова блести като диамант в изкусителния тоалет от Roberto Cavalli Couture и аксесоари от Chopard.

Бела Хадид

Бела Хадид е ослепителна и този път в тази нежна и супер секси рокля от Alexandre Vauthier, в комбинация с колие с блестящ син камък от Bulgari. Нежна феерия, която разкрива достатъчно, за да е едновременно елегантна и убийствено секси.

Сара Сампайо

Сара Сампайо е просто ослепителна! Цялата й визия от грима до тоалета и прическата са въплъщение на зашеметяващ стил и класа.

Марион Котияр

Марион Котияр, френското бижу, без което Фестивалът в Кан просто нямаше да бъде същия!

Емили Ратайковски

Емили Ратайковски в рокля шедьовър от Peter Dundas. Красива. Секси. Изумителна.

Снимки: БГНЕС