frida.bg
личности

Три известни личности, родени на магичната дата 11/11

Езотериката приема датата 11:11 за магичен момент, в който се отваря Портал от възможности. Запитахме се до колко дарени от Съдбата с особен късмет, излъчване или някаква друга дарба са хората, родени на тази дата. Нека надникнем в биографията на няколко известни личности, родени на магичната дата 11/11 под знака на Скорпиона:
Кърт Вонегът е наш пръв фаворит в този импровизиран магичен лайф-стайл обзор.

Кърт Вонегът е роден на съзвучната дата 11.11 през 1922 година в Индианаполис. Той е автор на велики книги, популярен с оригиналните си заигравания с реалността чрез фантастични сюжети и антиутопии.

Неговото многолюдно интелектуално семейство има немски корени и доста интересна, на моменти трагична генеалогия. То бива споменавано нееднократно в литературните му творби. На младини завършва Корнелския университет и работи като журналист. После участва във Втората световна война в редиците на американската армия и става жив свидетел на бомбандировката над Дрезден, в която загиват над 60000 души. В този мракобесен за историята и света момент, Вонегът преживява поредния ужас на войната като военнопленник, а от там и темата за човешката лудост, наречена война, която неизменно присъства в творчеството му. Неин сюблимен творчески момент е незабравимата „Кланица 5“, станала бестселър и любима книги на моето поколение.

Вонегът смесва реалност с фантазия по един изключително проникновен скорпионски маниер и създава творби еднакво хапливи, нецензурни, скандални и забавни… Любим автор!

Леонардо ди Каприо, роден на 11/11/1974г.

личности

Аз лично се влюбих в него още през 90те. Обичам ролите му в шедьоврите Roeo+Juliet, „Плажът“ и всички останали, и продължавам да го обичам в ролята му на еко-активист и странник, който минава по червения килим с майка си.

Леонардо е гурме от немска, руска и италианска кръв, въпреки американския си паспорт. Той е по-скоро гражданин на света, който дарява милиони в долари и лична харизма за опазване цялостта на планетата. Една от най-силните си роли в живота, този типичен Скорпион изиграва като посланик на ООН по въпросите на климата пред 120 световни лидери на форума в Ню Йорк през 2014 година.

Лео кара скромна кола, не използва частни самолети и се грижи, макар и дистанционно за непалски тигри, африкански слонове, деца останали без родителски грижи и оцелели от трагедията с Титаник. Както и за планетата като цяло. Никога не се е женил, макар, че едни от най-красивите жени са били за кратко или по-дълго негови спътнички.

Най-силната женска фигура до него е майка му, за която вече споменахме, че често го придружава по червения килим. Сигурно ако го познавах лично, нямаше да го обичам толкова…

Въпреки своите странности, или може би тъкмо заради тях, той си остава един от най-желаните мъже Скорпиони – обаятелен жилоносец, покровител на слабите и защитник на онеправданите – същински филмов герой!

Деми Мур също е родена на датата с магическа цифрова комбинация 11:11.

личности

Деми е силна женска фигура в американското кино с три брака и рекордни хонорари от филмови участия зад гърба си. Нейни интимни партньори са били Емилио Естевес, Брус Уилис, Аштън Кътчър и вероятно много други. За скандалната холивудска дама се разказват какви ли не истории, повечето на фона на алкохолни изпарения, дрога и компанията на много по-млади от нея мъже, но това като че ли е в рамките на нормалното съотношение скорпионски съставки за живота на звездна дама.

Деми е пример за противоречива и бляскава личност, обградена от ореола на успехи, падения, многолюдна челяд и страстни мъжки типажи, за която пресата напоследък задава все по-скандални въпроси от рода на: „Луда или пияна е Деми Мур?“.

Нейната принципна позиция в това отношение се разкрива в директността и остротата на собствените й думи: „Това, което всъщност се случва е, че единствения начин, по който медиите ми позволяват да бъда умна и амбициозна жена е представяйки ме за кучка“…

На Деми Мур, Лео ди Каприо, Кърт Вонегът и всички Скорпиони, родени на синхроничната дата 11/11 – Честит Рожден Ден и нека магията бъде с вас!

Източник: Masha&TheMagick

Изображения: Уикипедия