frida.bg
есенно равноденствие

Есенното равноденстие трансформира енергията

Настъпва време за пренастройка и превключване. В точката на есенното равноденствие на 22:09:2021 сме точно по средата на везните. От нас се изисква да се хармонизираме с природата, която в този момент балансира везните между тъмната и светла част от годината!

В енергията на есенното равноденствие коригираме мисълта си като я насочваме към акумулиране на вътрешна енергия. Фокусът сега трябва да бъде върху красотата и съзиданието вътре в нас, защото от тук нататък в Северното ни полукълбо започва тъмната страна в годината и всички се обръщаме навътре.

Задаваме си точни координати на баланс между черното и бялото в живота ни, и влизаме в синхрон с естествените вибрации. При неуспешен синхрон, в нас могат да се породят симптоми както на духовно, така и на физическо ниво.

Помнете, че Природата е наш съветник, спътник и спасител – почерпете от нейната енергия в този кармичен момент, когато Колелото на Съдбата се завърта. Преминаваме през Портала между деня и нощта, между топлите и хладни вълни, които ни обливат отвътре и отвън.

есенно равноденствие

Природата претърпява метаморфоза, а енергията се измества отвътре навън и отвън навътре, според това в коя точка на планетата се намираме.

Северното полукълбо се подготвя за зимата – енергията там се оттегля навътре, а ние се подготвяме за студени месеци и превес на тъмнината над светлината. С усилването на листопада сякаш времето забавя своя ход, а с него и ние ставаме по-бавни, носталгични и балансирани.

Помислете върху това какво бихте пуснали да си отиде заедно с последните дни на лятото, заедно с птиците, помахващи с крила за сбогом, заедно с листата, отнасяни надалеч от набиращите сила есенни ветрове. Помислете и върху това какво искате да запазите, било то за урок, за спомен или като зрънце надежда, която да топли телата и да вдъхновява душите ни.

Какво искате да привлечете в живота си за в бъдеще? Помнете, че на мястото на всичко, което си отива, идва нещо ново.

На везните на настоящето трябва да остане само най-нужното и съкровеното. След неизбежното им люшкане от едната посока в другата, нашите вътрешни везни трябва да застинат балансирани.

Не случайно астрологията отбелязва земното изместването в енергиите с преминаване на Слънцето в знака на зодия Везни.

есен

Астрологията бележи смяната на сезоните чрез четирите кардинални зодиакални знака – Зимата започва в знака на Козирог, пролетта се пробужда в знака на Овен, с Рака започва лятото, а есента навлиза в живота ни плавно чрез зодия Везни. Астрологичната мъдрост набляга на нуждата от кардинални качества като смелост, лидерство и визионерство, за да стартираме нов сезон и ново начало!

пълнолуние в Риби

В този период всички ние сме подложени на енергийна пренастройка, на рестартиране на целите и стремежите си.

Общата Енергия на есенното равноденствие ще отвори портали-цепнатини, през които към нас ще се насочи космически поток, зареден с висш разум и информация свише.

Като част от цялото, всички по един или друг начин ще изживеем процес на трансформация, шанс за пробуждане и скок към по-високо ниво в развитието ни като човеци и личности.
Интензивните вълни от енергия ще имат ефекта на цунами. Те могат да предизвикат някои неприятни физически усещания (мигрени, безсъние, напрежение, повишена нервност и емоционалност), но също така ще станат причина за отпушване на блокажи и за избухвания, които ще изкарат емоционалното напрежение и в крайна сметка ще ни успокоят, и заземят.
Много маски ще започнат да падат и много грешки ще могат да бъдат признати и опростени. Сърдечни и психически рани, които са били крити или подтискани до този момент, ще получат признание и шанс за излекуване.
Ще изживеем транзитно прераждане от една фаза на съществуване към друга – нова, по-висша, мъдра и осъзната като усещане.
В този период интуицията ни ще работи на пълни обороти и ще ни обладае силата да разчистваме и да се освобождаваме от ненужното по естествен път…

трансформация

Заедно с есента, в душите ни ще назрее желанието да подредим и хармонизираме живота си наново.

Равноденствията ни напомнят за цикличността и баланса в естеството на нещата. Te нашепват, че животът е игра на светлината и тъмнината, които са във вечен стремеж към хармония помежду си. Че животът е търсене на баланс между онова, което пазим надълбоко в себе си и всичко друго, което сме склонни да пуснем да си отиде.

Равноденствието ще ни обърне внимание върху истинските неща, които ни обграждат в живота. Осъзнайте кое за Вас е истинско и ценно, и синхронизирайте с него.

Masha&TheMagick