frida.bg
Пълнолуние в Овен

Пълнолуние в Овен изгрява в Портала на Орионидите

С пълнолуние в Овен на 21:10:2021г. в съвпад с Ориониден Портал на Светлината (метеоритен поток с радиант в съзвездие Орион), всички усилия, които сме вложили през последните 6 месеца се оправдават. Нашата смелост, отдаденост, любов и чисти намерения ще бъдат възнаградени с фойерверки.

Метеоритният дъжд от Ориониди ще освети небето над нас ведно с Пълната Луна, която ще заблести днес с двойна огнена сила. Луната ще бъде в 27° Овен – твърдо застанала в огнената позиция на първия знак от зодиака. Енергията на Овена ще бъде отчетена както върху ведическата, така и според класическата звездна карта.

Между 17:58-23.00ч. българско време на 21:10:2021, Луната ще къпе със светлина земното кълбо на макс, подкрепяна от Орионидите. Космическата енергия ще бъде силна и това е най-добрият период от месеца, в който да се освободите, да благодарите и да се отворите за получаване. Космосът ще слуша и ще отговаря на вашите желания. Настъпва момент за медитация и концентрация. Под светлината на Пълната Луна в комбинация с метеоритния дъжд от Ориониди може да се почувствате специални или сковани в страх! От вас зависи накъде ще фокусирате силната енергия, която струи към вас от Космоса!

Пълнолуние в 27° Овен е време на крайности, засилена емоционалност и силна интуиция, време за действие на пълни обороти! Имаме всички небесни дадености времето седмица преди и след пълнолунието да бъде експлозивно, реактивно, запомнящо се и драматично! Нещо ще приключи със силата на изпълненото пророчество…

Пълнолуние в Овен

Овенът е знак, фокусиран изцяло в себе си.

Октомврийското пълнолуние в Овен в съвпад с Орионидите ще даде импулс да се погледнем в огледалото, да си дадем сметка за всичко онова, което работи за нас и против нас, и това може да възпроизведе ефект на бомбата.

Много горещи теми могат да бъдат осветени и дори взривени в този пълнолунен момент с енергията на Овена. Но най-силно ще бъде засегната темата за индивидуализма, застанал срещу колективното съзнание – една от най-горещите теми за всички нас в момента, която отдавна се дискутира извън границите на родината.

Няма друг сред знаците на зодиака, който да застане зад каузата на индивидуалните права и свободи, както би застанал зад нея войнствения Овен – винаги готов да отстоява себе си със сила и упорство!

Луната в Овен ще бъде в опозиция на Слънце във Везни – знак, че ще бъдем в енергията на разделение и противопоставяне на различни гледни точки.

От една страна, това пълнолуние ще изиска от нас да провъзгласим своя суверенитет и индивидуализъм. От друга – пълнолунието ще ни даде знак да дефинираме и осъзнаем различията, без излишна реакция, противодействие и разединение по законите на небесните Везни.

Пълнолуние в Овен

Пълнолунието в Овен ще направи няколко напрегнати аспекта със звездните си събратя.

Най-горещият от тях ще бъде опозицията на Луната с Марс, чиито роден управител е Овена. В момента Марс е под леко притихналото въздействие на Везните, което би могло да доведе до пасивно-агресивни тенденции.

Пълнолунието в квадрат с Плутон в Козирог ще повдигне някои сериозни проблеми, свързани с използването на сила и контрол. Хората биха могли да станат напрегнати и борбени около теми от рода на индивидуалните свободи и „Правосъдие за всички!“.

Плутон е планетата на смъртта и прераждането, на силата на трансформацията и регенерацията. Нейното присъствие във звездната карта на Пълнолунието ще внесе нужната категоричност и дълбочина…

Звучи актуално, нали!

Автор: Masha&TheMagick