frida.bg
пълнолуние в Риби

Магично изцеление за душата с пълнолуние в Риби

Последното пълнолуние за лятото на 2021 година ще бъде под ефирния акомпанимент на 12 знак от зодиака – зодия Риби. С пълнолуние в Риби малко преди есенното равноденствие, ще можем да пречистим енергията си, приключвайки с различни нездравословни модели на обвързване и поведение, да осъществим своя фантазия или творчески проект, да превъзмогнем слабостите си и да реализираме потенциала си… Също както светлината постепенно надделява над тъмнината и Луната се изправя в цялата си магическа прелест в небето над нас.

Луната управлява водната шир на планетата ни, както и приливите и отливите в нашия емоционален свят. Тя покровителства всичко красиво и растящо като цветята, всичко тайно и скрито като самата женска природа Луната носи енергия от нашите минали животи и превъплъщения, определя дарбите и талантите ни, и ни води по сребърната лунна пътека на личната ни съдба.

На самия праг между лятото и есента, пълната Луна категорично ще ни настрои на вибрациите на Риби, както според тропическия, така и според сидералния зодиак, попадайки в 28 градус на този знак. Основни теми на пълнолунието ще бъдат идеите за изцелението, за вътрешното и външно подмладяване, за изследване на мистериите и тайните на живота, за силата на езотеричната мъдрост.

пълнолуние в Риби

Предстои кулминациоя на Луната в знака на Риби –  дълбок, чувствен, интуитивен знак, навяващ нептунова енергетика и силна замечтаност.

Пълнолунията носят ярка, интензивна, силно наситена енергия, която търси проявление. С тях затваряме лунния цикъл, проявяваме лентата на миналия период и вадим снимките. Разглеждаме, правим заключения, обобщения и приключваме.

Пълнолунията са момент на кулминация, осъзнаване, илюминация. Луната осветява не само нощното небе, но също така и нашите вътрешни проблясъци и просветление. Слушайте интуицията и дълбайте в подсъзнанието по време на това пълнолуние. Търсете скритото си Аз и вадете наяве талантите и родовата си памет под режисурата на Луна в Риби.

Септемврийското пълнолуние в Риби ще ни настрои романтично и мечтателно, и ще ни помогне да балансираме своите вътрешни и външни светове, да прогледнем за невидимите, мистериозни състояния- същите онези, които вече владеят ефира.

Енергията на пълнолунието ще бъде най-силна 48 часа преди и 48 часа след кулминацията, която фаза на родна земя ще настъпи на 21:09:2021 в 2:56ч. българско време. Нумерологично забелязваме съвпадение на числовата комбинация ’21’ и силното присъствие на числото 2. Мастър число 11′ също присъства в сбора на 5+6. От своя страна, ’11’ може да се редуцира отново до ‘2’. Имаме намек за двуичност, за опозиция и събиране, плюс богат творчески потенциал за всички, които се намираме по тези географски ширини.

пълнолуние в Риби

Все повече подтиснати чувства ще излизат с приближаването ни към лунна кулминация.

Следващите две седмици ще бъдат вашето време за пречистване и изцеление, особено ако искате да се освободите от болезнени връзки, усещания, страхове и други болести на душата.

Реализацията, която ще донесе пълнолунието ще бъде свързана с нашата съпричастност към самите себе си и свързаността ни с другите, едновременно в положителна и в отрицателна посока.

пълнолуние в Риби

Очаква ни прилив на противоречиви емоции.

Пълнолуние в Риби може да ни остави с усещането за отворен край, но ще даде шанс на фантазията и съзидателната ни сила да запълнят многоточието.

Силата на водната стихия и усета за красота, който носи зодиакалната двойка Риби, ни носи емоционално и творческо разгръщане. Но в по-ниските си вибрации, пълнолуние в Риби може да се прояви, подсилвайки нашите зависимости. Могат да се пробудят ретроградни усещания от рода на носталгия и ескапизъм, и да се засилят илюзорните проекции.

Но Рибите са в състояние да се справят и с най-дълбоката болка на света.

Рибите означават милосърдие, отдаденост, романтика, състрадателна душевност, реещо се съзнание, фантазия… Те носят възможност за магическо изцеление.

пълнолуние в Риби

В периода на този енергиен пик за Луната можете да повтаряте като мантра вариации на позитивни утвърждения, които хармонизират с това магично пълнолуние. Не забравяйте, че то се случва в 28°Риби – в непосредствена близост до огнения знак на Овена, който добавя към лунната магия импулс за движение напред с мощна сила.

Повярвайте в своята сила да творите красота и хармония, в силата да се оттеглите от всичко, което блокира вашия жизнен поток и мотивацията ви за живот.

Направете утвърждение, в което манифестирате желание да постигнете и защитите своя вътрешен мир, спокойствието си, своите здравословни граници, своите позитивни отношения с другите…

пълнолуние в Риби

МАНТРА НА ПЪЛНОЛУНИЕТО:

Ставам едно с магията на Луната. Пълнолунието пречиства съдбата ми. Избавям се от нездравословни проекции. Освобождавам се от блокажи. Вървя по сребърната пътека на Луната и нощта става все по-светла и ясна.

Източник: Masha&TheMagick