frida.bg
новолуние в Дева

Новолуние в знака на Дева: Мисия ‘Пълно пречистване’

Съюзът на Слънце и Луна в знака на Дева ни подканва да сложим в ред живота си, и ни носи интегриращия заряд на троицата Ум, Дух и Тяло. През призмата на това Новолуние в тропическата Дева, звездите ни дават поредните мъдри, практични и заземяващи съвети от Космоса.

Дева се грижи за нашето здраве, интелектуално благополучие и душевен мир. Тя е подреден и прецизен зодиакален знак, управляван от земните стихии. Девата служи на нашата вътрешна богиня и отговаря едновременно за ума, душата и физиката ни. Девата ще изведе на преден план баланса между нашите физически и емоционални нужди.

новолуние в Дева

Енергията на Дева ни дава яснота в целите и визия относно как да ги постигнем.

Девата повишава предприемачески дух, вдъхва желание за изява и стремеж към просперитет. Но това новолуние ще притегли вниманието ни също навътре.

Основни теми през новия лунен цикъл ще бъдат темите за чистотата, умереността и баланса. Ще се активира кода на тази свещена девина триада, управлявана от Висши сили. Тя ни подтиква да съблюдаваме чистота, баланс и умереност както отвътре, така и отвън. Да се водим от алхимичната мъдрост на Хермес Трисмегист

„Каквото отгоре, такова и отдолу. Каквото отдолу, такова и отгоре.“

новолуние в Дева

Девата e символ на смирената служба, на майсторството, талантите, съвършенството, чистотата и вниманието към детайла. С нея идва време за повече аналитичност, повече осъзнатост и душевен мир.

Като всеки зодиакален знак, Девата също  има своите тъмни страни и склонност да изпада в крайности. Под знака на Дева внимаваме да не изпаднем в перфекционизъм и прекалено вглеждане в детайла. Да не прекаляваме с критиката и да даваме повече свобода на полета, въпреки своята заземена човешка природа.

Фокусирайте се върху малките неща и в детайлите. Надникнете и в най-скритите кьошенца за нещо забравено или просто ненужно. Разчистете от отпадъци. Подберете малките ценни късчета неосъществено щастие, от които си заслужава да се възползвате. Всичко друго изхвърлете и отворете пространство за новото си физическо, интелектуално и емоционално развихряне, което тепърва предстои.

новолуние в Дева

По новолуние се отваря Портал за манифестиране на желания и дефиниране на намерения. Започнете с ритуалите, свързани с енергията на космическата Дева и нейните вечни напътсвтия:

Да почистим и подредим около себе си.

Да освежим и проветрим прозорци, килери, дрешници, хладилници, както и скритите кътчета, складиращи боклук в съзнанието ни.

Да разчистим средата, която обитаваме – от струпване на ненужни вещи, хора и спомени.

Да се погрижим за недовършени или отлагани неща.

Да се погрижим за себе си!

Да обърнем внимание на тялото – нашия личен храм, който днес обитава душата ни.

Да бъдем практични и заземени.

Да не бързаме. В припряната енергетика на вечното бързане изпускаме важни детайли и насочващи знаци от страна на Съдбата.

Да допълним ежедневната си програма с нови здравословни модели и практики

Да се замислим и погрижим за храната, с която се храним, за въздуха който дишаме.

Да си зададем въпроса как да допринесем към добруването на планетата като цяло.

Да си дадем сметка, че нито един въпрос няма един единствен и универсален отговор. Животът е динамичен процес, в който решенията на всеки проблем отговарят на условието Тук-и-Сега.

Да кажем сбогом на миналото!

Разберете грешките си.

Осъзнайте посоката си.

Разделете се по възможност с цялата негативна енергия на миналото, която все още усещате да вибрира с ниските си честоти из житейското ви пространство.

новолуние в Дева

Знакът на Дева ни вдъхва чисто женска енергия за справяне с различни житейски ситуации, както и практичност в обвързаността ни с другите.

Вгледайте се във вашите интимни и социални обвързаности и преценете какво и до колко можете да пречистите във връзка с тях. Ако се справите успешно, ще бъдете възнаградени с ценна подкрепа и синхроничност при следващото небесно раздаване на картите.

новолуние в Дева

През следващия лунен цикъл ще трябва да обгрижим изцяло средата, в която живеем – планетата, градината, тялото си.

Но нека не се ограничаваме до физическите предели на нашата обител, а да продължим и по-надълбоко – към вътрешния мир, който обитаваме. Да направим оборка също и в градината на душата си. Сега се пречистваме и от различни кармични наслагвания, които пречат на духа да се чувства комфортно в своя настоящ контейнер – нашето тяло.

Заредете се с женска енергия, рестартирайте и започнете начисто!

Източник: Masha&TheMagick