frida.bg
Синя Луна във Водолей

Синя Луна във Водолей – дръзка и разкрепостяваща

Второ пълнолуние в рамките на 30 дни под знака на Водолей ни дарява с енергия, наречена в астрологията Синя Луна. Нощната ни спътница ще кулминира на 22 Август 2021г. в 15:04‘ българско време. Пълнолунието ще бъде в щастлив съвпад с ретрограден Юпитер – най-щедрата и раздаваща се планета, и ще ни направи по-позитивни, прощаващи и приемащи. Едновременно с това енергията ще бъде по лудешки революционна и ще отвори канал за решителен пробив в трудни ситуации!

Пълнолунието ще зареди ефира с екстремни обстоятелства и събития, изплуващи на повърхността, за да бъдат изчистени и освободени. Водолей e 11 по ред знак в зодиака – непредсказуем, гениален, оригинален, независим, задвижван от порива на мечтите, черпещ енергия от приятелството и колективните идеали. Това Пълнолуние може да ни изненада с нещо необичайно, мистично и революционно.

ретро Меркурий

Тази Синя Луна определено ще ви извади от застоя, особено ако сте се усещали като затъващи в блато напоследък!

От перспективата, която ще ни даде това второ за месеца пълнолуние във Водолей, може да получите мощни прозрения и да стигнете до решения на проблема си, поглеждайки на нещата отгоре и от висота. Кулминацията на някаква трудна ситуация е възможна, но с цел тя да бъде разрешена! Можете да завършите проекти, носещи награда и изобилие!

Пълнолунието във Водолей подканва да излезем от зоната си на комфорт и да направим смела крачка в посока своя истински път, да утвърдим собствените си желания и стремежи, и да покажем смелост в следване линията на личната си съдба. Ако не намерим тази смелост в себе си, обстоятелствата така или иначе ще ни събудят за действие!

Синя Луна във Водолей

Пълнолунието ще бъде благословено от съвпад на Луната с Юпитер – планетата на изобилието, късмета и мъдростта, която също е в знака на Водолей.

В съчетание с ретрограден Юпитер във Водолей, Синята Луна ще разшири нашите чувства и ще ни даде крила да последваме най-дръзките си мечти.

Предстоят невероятни и магични обрати на съдбата.

Септември 2020

Мнозина най-после ще опитат сладостта от плодовете на своите усилия, особено ако избрания от тях път следва посоката духовността и изцелението. Очаквайте неочаквани развръзки да разтърсят вашия свят, да събудят сетивата, силата и талантите ви в много отношения.

Източник: Masha&TheMagick