frida.bg
Венера в Телец

Венера в тропическия Телец: 14 Април – 8 Май 2021г.

В периода 14 Април – 8 Май 2021г., планетата на любовта и удоволствията Венера, дъщеря на Уран и небесна богиня на любовта, ще транзитира през един от своите родни знаци – зодия Телец. Телецът е фиксиран знак от земната стихия, който обича сигурността и удобствата и дава прекрасна ориентация в света на материята и чувствата. С Венера в Телец ще търсим удобство и практичност в любовта и едновременно с това ще се наслаждаваме на живота с красота, финес и пролетни тръпки в стомаха.

Венера се чувства удобно и като у дома си в знака на Телец, и този транзит ще ни даде приятно усещане по отношение на венерините сфери – връзки, партньорства, финанси, любов и удоволствия.

Венера в Телец

Телецът носи бавна и спокойна енергия, която ще балансира всички житейски области, които се намират под управлението на Венера.

С Венера в Телец се настройваме за интимни взаимодействия и за всякакъв род приятни емоции, свързани с тях, без да забравяме за материалните и физически изкушения, в които бихме могли да изпаднем при липса на самоконтрол. Всичко в рамките на венериния свят би могло да ни донесе радостни усещания сега, стига да съумеем да спазим баланса и да не залитаме в крайности.

Венера в Телец

Важно в този период е да не се фиксираме в нищо материално, без да намираме в него духовния ефект и смисъл.

С Венера в Телец ще имаме нужда от комфорт и физическа близост.

В енергията на Венера в Телец ще усетим нужда от известна стабилност и предначертаност по отношение на връзките и финансовите си проекти. Във високите вибрации на тази енергия ще се чувстваме задоволени и спокойни. В по-ниските й нива и в случай на предозиране, подобна енергия може да ни вкара в отношения на застой, зависимост, контрол или обсебеност.

Този венерин транзит ще ни кара да търсим солидна и едновременно с това удобна и приятна житейска обстановка. В този период можем да наченем сериозни партньорства в бизнеса и в личния живот, които да се превърнат в  дълготрайна обвързаност, и в които няма да липсват интересните и чувствени преживявания.

Венера в Телец

Венера в Телец отваря мощен канал за повече любов и материално благосъстояние.

Настройте се за красиво разлистване отвътре и отвън през следващите седмици с Венера в земния и чувствен знак на Телеца. Отворете се за тази небесна енергетика, с която ще получим шанс да изпитаме пълноценна  наслада от женската съзидателна сила в мирозданието, наред с бавното пролетно пробуждане в природата.

Източник: Masha & The Magick