frida.bg
Слънце в Телец

Енергиен подем и разцъфване със Слънце в знака на Телец

Между 20 Април и 20 Май, Слънцето ще черпи сила и вдъхновение от земната енергетика на зодия Телец, променяйки предавката от огнената страст на Овен към бавния, методичен и умеещ да се наслаждава на живота Бик от Небесата.

Спокойната и осъзната енергия на стабилност, практичност и наслада вече се усеща в ефира. В сезона на Телеца преминаваме от огнения екшън на Овена към спокойствие и заземяване. Вселената ни приканва да се върнем на земята и да усетим нейните сладости, да се насладим на по-тихите и прости моменти, които изпълват живота ни с щастие и споделеност, да почерпим от меката и любяща енергия на земните удоволствия, да се обърнем към Майката Природа и нейните чудодейни дарове.

Зодия Телец ни въздейства чрез енергията на най-женствената между планетите – Венера. Чрез Венера, Телец внася чувственост, хармония, красота и наслада в света ни по силата на земната стихия. Под управлението на Венера, Телецът ще настрои мнозина от нас нежно и романтично,  забавяйки за малко ритъма, така че удоволствието да бъде усетено на макс и до край!

Слънце в Телец

Зодия Телец се явява част от фиксирания кръст на зодиака, заедно със знаците Лъв, Скорпион и Водолей.

Телецът е първият неподвижен знак, който дължи своята упоритост и стабилност на земната си природа. Той концентрира в себе си земна енергия в най-силна степен и от най-първичен тип. Той е пазител на природата – влюбен и силно свързан с всичко земно и комфортно. Тежката му, неподвижна същност го кара да бъде изключително волеви, издръжлив, постоянен и устойчив, силно вкоренен в земята, и верен на земните си търсения.

Слънце в Телец

Жената Телец е олицетворение на самата Пролет – чаровна, разцъфваща, уханна и декорираща в прелестни нюанси и форми света около себе си.

Сезонът на Телец настъпва с Пролетта, когато природата е в разгара си и навсякъде в материалния свят цари динамика и оживление. В жените, родени със Слънце в Телец, има много слънце, но също и обилни дъждове, понякога примесени със сняг и ветрове.

Заедно с нежността, в жената Телец има много сила. Тя е търпелива и деликатна, но също така способна на силна ответна реакция ако бъде предизвикана. Но умеете ли да подхранвате ежедневно усмивката й – тя ще ви възнагради с топлината на сърцето си, с мекотата на докосването си, с горещината на страстта си.

Слънце в Телец

Мъжете, родени под знака на Телец са не по-малко повлияни от енергията на Венера.

Те са чаровни, търпеливи и комплексни създания, които обичат парите и са готови да работят упорито за тях, стига да бъдат достатъчно мотивирани.

Мъжът Телец  е артистичен, суетен, понякога тежък и самолюбив, но на него определено може да се разчита, особено ако сте успели да спечелите сърцето и вниманието му! Той е упорит, самоуверен и независим, обича дома, семейството и лукса повече от всичко. Най-хармонично Телецът проявява мъжката си натура чрез творческа изява и в изкуствата.

Слънце в Телец

Всички Телци се отличават с особен вкус към насладите в живота!

Когато изпада в крайности, Телецът е склонен към чревоугодничество, прахосничество, инат или мързел. Но когато е балансиран, този знак е доволен, градивен и радващ се на живота.

Да се наслаждава на живота, балансирайки между полезното и приятното е един от вродените таланти на Телеца, и в тази категория той има златен медал.

Телецът може да ни покаже как да излезем от напрежението и да се настаним удобно във все по-затоплящата се земна прегръдка. Във високите си вибрации, тази енергия няма да ни позволи да предозираме със сладкия сън на отпускането, защото умния Телец знае, че животът едва сега започва!

Време е да обърнем внимание на всичко естествено красиво и вдъхновяващо около себе си, да помиришем цветята, да усетим мекотата на Слънцето, да си възвърнем чувството за собствена красота и достойнство, и да се слеем ведно с венерината енергия под знака на Телеца.

Източник: Masha&TheMagick