frida.bg
Супер Луна

Супер Луна под знака на тропическите Везни

Суперлуние в знака на Везни ще ни огрее на 28 Март 2021 година точно в 21:49:11 българско време, но ярката Луна ще ни изпълва с магична светлина няколко денонощия преди и след точката на тази лунна кулминация.

Пълнолунията са планетарна магия, която ни въздейства освобождаващо и финализиращо.

Под знака на тропическите Везни ще преживеем кулминация във връзката си със себе си и с другите. Ще взимаме решения относно отношения.

Слънце в огнения знак на Овен ще освети Луната на максимум, а самата Луна ще търси справедливост, баланс и спокойствие. Тази енергия ще се цели в мислите и в сърцето ни едновременно.

Луната ще изглежда голяма и близка. Нейната енергия ще уравновеси небесните везни в наша посока и ще ни даде шанс да намерим своята върхова точка на баланс сами по себе си.

Във високите си вибрации, пълнолунието ще постигне дипломатична нагласа за изясняване в отношенията, за равенство и справедливост в партньорствата.

В по-ниските си вибрации, Везните могат да създадат компромисна нагласа, така че да приемем негативите на партньора през розови очила, без да се съобразим със себе си.

Темата на днешната Супер Луна ще бъде трудният избор да защитим своята енергия като същевременно държим сърцата си будни и отворени.

Ще градим мостове с ясното съзнание за собствените си граници.

Супер Луна

Везните се управляват от съзидателната енергия на Венера.

Магията на Венера се стреми да създаде идеален баланс между мъжкото и женското начало в нас. Но нейно най-висше проявление е любовта към Себе си!

Венера сега е под знака на Овен, където в момента на пълнолунието ще образува съвпад с астероида Хирон. Енергийно, тази среща ще бъде заредена от вибрациите на двата небесни архетипа Венера и Хирон – богинята на любовта и Ранения Лечител. Огнената енергия на Овена ще подклажда в тях противоречива динамика.

Венера в съвпад с Хирон в знака на Овен ще отвори стари рани с идеята да бъдат заздравени. Рани, свързани с нуждата да бъдем себе си. Нуждата ни да бъдем чути, разбрани и оценени.

Този аспект може също да разкрие нетърпение и липса на толерантност един към друг или сами към себе си.

Ще бъдем поставени пред идеята за полярността – Аз и Другия, в която има едновременно красота и предизвикателство.

Супер Луна

Хармоничен въздушен тригон ще подпомогне баланса в нощта на пълнолунието.

Пълнолунието (във Везни) ще направи красив тригон с Марс (в Близнаци) и Сатурн (във Водолей). Близнаци, Везни и Водолей са светата троица на въздушната енергия в небето над нас.

С този тригон между кулминиращата Луна (подсъзнание, емоции), Сатурн (авторитет, уроци, карма) и Марс (страст, целеустременост, динамика) ще усетим прилив на чиста висша енергия като глътка опияняващ въздух с един единствен, но много силен ефект – на озарение!

Източник: Masha&TheMagick