frida.bg
Август 2020

Добре дошъл, Август 2020!

Добре дошли в един от най-горещите месеци от съдбовната 2020 година – месец Август, който се подвизава под магическото число номер 8 и предвещава двете възможни крайности от пресечения кръг на безкрая. Подгответе се за енергията, комбинираща безкрайни възможности и изпитания!

Месец Август 2020 ще бележи една от най-горещите точки в годината, стартирайки с радикално пълнолуние на 3 Август под знака на свободолюбивия Водолей. Пълнолунието ще направи напрегнат аспект с планетата Уран – звездния революционер и трансформатор на статуквото – вече се усеща в ефира по цялото земно кълбо.

Август 2020

Започваме месеца с горещо и радикално пълнолуние на 3 Август под знака на Водолей – символ на Новата Ера на Водолея и нов етап в духовното пробуждане на човечеството.

Тази лунация ще се свърже директно с процесите на века, отключвайки динамика, подплатена с активно действие.

Пълнолунията вещаят кулминации и завършеци, и с пълната Луна в свободолюбивия и хуманитарен знак на Водолея ще станем свидетели на истинска кулминация в събития, които разгръща и за които ни подготвя цялата 2020 година до сега.

La Luna ще се изпълни със смисъл и плът в небето над нас, за да освети процеси, тлеещи до сега на тъмно в самия център на сърцето и душата ни. Освен в чисто личен план, ще усетим този емоционален трепет и в живота на по-големите и по-малки общности, в които пребиваваме.

август 2020

Следващата лунация през Август ще се случи на 17/18 в зависимост от местоположението ни по земното кълбо и ще донесе свеж лъч надежда и светлина под знака на зодия Лъв.

Новолуние в сърцатия и храбър звезден Лъв ще ни дари със свръхдоза лъвско сияние. То ще ни донесе нова надежда и инициации, но и знак за внимание от предозиране с енергията на Лъва. Този знак се слави със силно его и с налагаща се експресивност, които могат да се изявят като мощен, но неконтролируем импулс към новото.

За щастие, новото русло на Луната ще срещне директен Меркурий, който също набира лъвска енергетика, дава ни правилна насока и насища проектите с оптимизъм и интелектуални прозрения. Съвпадът на Луната с Меркурий ще благослови тази лунация като едно от най-светлите и благоприятни новолуния през тази година.

Август 2020

Нашето животворно Слънце ще излезе от родния си знак Лъв на 22 август, за да се премести в обятията на Дева, заземявайки нашите емоции и пориви.

Този преход ще ни облекчи емоционално и ще ни отрезви след силната енергия от лъвски блясък и вълнения. Фокусът ще премине от оригиналност, егоцентризъм и ексцентричност към нуждата да подредим мислите и да организираме живота си. Девата ще наложи повече дисциплина и аналитичност, и ще се погрижи за важни аспекти в личното и обществено добруване.

Слънце в Дева донякъде ще ни подготви за силния сблъсък, който ще се случи в небесата между войнствения Марс под знака на Овен и кармичния ретрограден Сатурн в родния си знак Козирог.

август 2020

Този ключов астрологичен аспект ще се случи на 24 Август и ще разтърси сериозно както лични, така и обществени процеси в живота на планетата.

Огненият плам на Марс в Овен ще се сблъска със силата на сатурновия щит, пазител на структурите, законността и всички сфери подвластни на тази водеща планета – бащинство, ред, дисциплина, Карма, правителство, едър бизнес, социален статус. Ще бъдем свидетели на това как напрегнатата и войнствена енергетика, която вече владее планетата, се разгръща и разгорещява.

Позитивната страна на този процес ще бъде в отприщване на налягането и активиране на неизбежната промяна. Ще получим шанс да калим истинска сила и упоритост в характера, необходими за да се изправим пред предизвикателствата в живота. Процесът няма да бъде лек, но ще ни изведе на ново ниво и на прага на нова, по-висша житейска позиция.

Източник: Masha & The Magic