frida.bg
Портал на пълнолунието

Горещо пълнолуние отваря енергиен Портал 11:11

На 3 Август 2020 година в 18:59 часа българско време, Слънце в 11° тропически Лъв застава точно срещу Луна в 11° тропически Водолей. Отваря се енергиен Портал на Пълнолунието 11:11, активирайки двоен код на числото 11 – висш духовен символ на Светлината и Живота в синхрон с момента Тук- и-Сега.

Започваме месецът с горещо и радикално пълнолуние на 3 Август под знака на свободолюбивия Водолей, символ на Новата ера в историята на човечеството – Ерата на Водолея.

Знакът Водолей се свързва с индивидуалния порив към свобода, но също с хуманитарната дейност и с колективния принцип на действие. Водолеят е уникален, независим, прогресивен и алтруистичен знак, който ще нарисува една пълна Луна, белязана от оригиналния му стил и почерк, и ще я изпълни с диханието си на порив към емоционална свобода.

Портал на пълнолунието

Ще търсим едновременно свобода и споделеност. Ще изследваме пътища един към друг и себе си в желанието си да следваме свой път по обща пътека.

Водолей е ментален и въздушен знак, който изисква известна дистанция и подобно своя управител Уран, може да бъде изненадващ и непредсказуем.

Пълнолуние в 11° на тропически Водолей ще попадне в напрегнат аспект с планетата Уран – звездния революционер и трансформатор на статуквото, и управител на Водолея.

Мастер-символиката на числото 11 свързваме с духовни изпитания и просветление, водещо до Портал към по-висши измерения и към ново ниво в развитието на личността и колективното цяло.

В личен план, очакваме важни развръзки в разгръщане на проблематика от първостепенно значение. Изненади и неочаквани промени ще се случат на всеки в различна сфера, според домовете, в които попада пълнолунието в хороскопа им.

В общочовешки план, пълнолунието ще отключи дълго насъбирала се енергия за промяна и нищо не ще успее да прикрие революционния дух, постепенно завладяващ планетата.

Портал на пълнолунието

Астрологичната енергетика на пълнолунието е сложна, но силна и иинтригуваща:

Слънце в своя собствен знак Лъв в опозиция с Луна във Водолей в тао-квадрат с Уран, който е управител на Водолея и се намира под знака на Телец – знак на екзалтация за Луната!Всички планети са в много силна позиция и с изключително мощен интензитет на излъчване, рецепция и проявление!

Квадратурата между Луната и Уран ще постави всички ни на изпитание, активирайки код за мощна трансформация. Енергията на този аспект е вече в действие и се усеща в ефира по цялото земно кълбо чрез материализация на обществени протести и масово недоволство. Хората по света постепенно се обединяват на локално и глобално ниво в името на висши цели, и се изправят пред ограниченията на статуквото и системата.

Започваме период на глобални финансови, икономически и идейни трансформации, който ще промени модела от последните 250 години. Не само астрологията, но и обществените науки предвещават, че светът ще се раздели на две и всеки от нас неминуемо ще поеме своята страна и отговорност в тази общочовешка проблематика.

В личен план, пълнолунието ще отключи противоречиви нагласи и емоции. Ще усетим силен порив към разгръщане и независимост, примесен със силна нужда от съпричастност и емоционална удовлетвореност.

Очаквайте неочакваното по отношение на чувства, които трябва да бъдат декларирани и изразени по един или друг начин.

Портал на пълнолунието

Подгответе се за пълно освобождение и пускане на всичко ненужно да си отиде.

Приветствайте и обръщайте специално внимание на неочаквани прозрения, видения, предчувствия и сънища наяве. Отворете се за всяко малко чудо, което може да доведе до пречистване и  трансформация. Бъдете готови за ново начало. Настройте се за синхроничности от типа 11:11, 8:8:8, 2020.

Енергията на тази лунация е много мощна и подходяща за ритуали по пълнолуние, най-важни от които са медитацията на лунна светлина. Можете да пречистите и презаредите физическото и астралното си тяло на силната лунна светлина, както и да оставите различни камъни и кристали да пренощуват на открито под алхимичното сребристо излъчване на вълшебната ни нощна спътница. Ако се намирате сред природата – това е перфектният момент за вас да спите под открито небе!

Портал на пълнолунието

Цялостната картина на пълнолунието ни приканва към осъзнаване на съществуването си като индивидуално и колективно чудо. Изживейте го с мисълта, че животът е дар, задвижван от свободната ни воля. Помнете, че живеем в ключови времена, които ще останат в историята. Дали ще изберем да ги наречем тежки, вълнуващи или велики е въпрос на индивудуална нагласа и личен избор!

Източник: Masha & The Magic