frida.bg
Портал новолуние

Портал на Новолунието: 20-07-2020

Новолуние под знака на тропическия Рак на 20 Юли 2020 година ще бъде първата „чиста“ лунация след серията затъмнения по оста Рак-Козирог. Новата Луна ще бъде обагрена и с енергията, струяща по оста Близнаци-Стрелец, предопределяща развоя на събитията в живота ни през следващата година и половина.

Астрологията нарича тази лунация Черна Луна – второ новолуние в период от 30 дневен цикъл. Първото новолуние в Рак на 20 Юни 2020 година отвори първи Портал на Новолунието (20-06-20) със Затъмнение. Настоящото Новолуние в Рак ще затвърди енергетиката на предходната лунация, макар и по по-чист и светъл начин.

Новолунието стартира важен цикъл и ново начало в крайъгълния 28 градус по скалата на зодия Рак, носител на идеята за Майката, за Родината, на семейството, поставяйки финално своите доскорошни въпроси относно грижата, съхранението, емоционалния комфорт, чувството за домашен уют и усещането да бъдем у дома на този свят въобще.

Новият цикъл на Луната е съпътстван от силна лунно-рачешка енергия, която влияе на усещанията ни и предопределя действията и подсъзнателните ни импулси няколко дни преди и след точката на новолуние. Самата точка на раждане на новата Луна се явява енергиен  Портал, активиращ нумерологична синхроничност 20-07-2020.

Преминавайки през този Портал на новолунието, земната ни обител и човечество ще се озоват на прага на нови процеси и нов старт напред в развитието ни като същности и главни герои от историята на планетата.

Портал на новолуние

Основното предизвикателство, с което ще ни сблъска новолунието се обуславя от опозицията на тандема Слънце-Луна в Рак с Бога на Кармата Сатурн в своя собствен знак Козирог, символ на йерархичните структури, морала и отговорностите.

Новолунието ще бележи върхова точка в контекста на световните и обществени процеси, и ще отрази своето основополагащо въздействие в живота на всеки отделен индивид в личен и общочовешки план.

Настъпва време за развръзка в опозицията Рак-Козирог, Баща-Майка, Народ-Държава, емоции-разум, талант-кариера, кармична предопределеност-историческа даденост. Време за пречистване от остарели модели, за чистка на душата и освобождаване на сърцето от вътрешни репресии.

Време за баланс и свързване между противоположности, поставяли ни до сега на кръстопът.

Всички ще усетим силното противодействие на Сатурн, който ще постави своите кармични предизвикателства, забавяйки процесите по свой типичен начин, поставяйки ни пред своите бариери и изпитания.

Хармоничните аспекти на новолунието с планетата Нептун, носеща към нас духовната подкрепа на божията любов и благодат, и звездата Кастор – смъртния брат от съзвездие Близнаци, ще благословят процесите и ще дадат шанс на новото да си проправи път, за да стигне до успешна и хармонична развръзка. Макар и след известни сатурнови изпитания, жертви и закъснения.

Портал на новолунието

Всеки ще изпита тази енергетика по свой начин и ще премине през Портала на новолунието по свой собствен път.

Можете да проверите влиянието на предстоящата лунация в зависимост от знаците, в които попада вашата зодия, асцендент, Луна или Венера:

ОВЕН: Ново начало и проекти, свързани с 4 дом от хороскопа – семейство, дом, недвижимост, емоционален комфорт и равновесие.

ТЕЛЕЦ: Ново начало и проекти, свързани с 3 дом от хороскопа – общуване, комуникация, писане, договори, контакти, колеги, близки родственици и приятелства, кратки пътувания и обучения.

БЛИЗНАЦИ: Ново начало и проекти, свързани с 2 дом от хороскопа – материален живот, възможности на личността, ценности, доходи, материализация на мечти и таланти.

РАК: Ново начало и проекти, свързани с 1 дом от хороскопа – ново начало, смяна на имиджа, личностно преобразование, работа с Аз-а, лична реализация.

ЛЪВ: Ново начало и проекти, свързани с 12 дом от хороскопа – емиграция, освобождение, завършек на цикъл, вътрешна промяна, планиране, творчество.

ДЕВА: Ново начало и проекти, свързани с 11 дом от хороскопа – социални кръгове, приятели, спонсори, реализация на мечти и цели, интернет.

ВЕЗНИ: Ново начало и проекти, свързани с 10 дом от хороскопа – кариера, социален статус, нов бизнес, партньорство, високи цели и постижения, брак.

СКОРПИОН: Ново начало и проекти, свързани с 9 дом от хороскопа – образование, пътуване, чуждестранни контакти, духовно израстване.

СТРЕЛЕЦ: Ново начало и проекти, свързани с 8 дом от хороскопа – пари, кредити, страхове, бизнес, Карма, наследство, трансформация.

КОЗИРОГ: Ново начало и проекти, свързани с 7 дом от хороскопа – интимни връзки, любов, брак, делови партньорства, среща на партньор в живота или в работата, взаимоотношения.

ВОДОЛЕЙ: Ново начало и проекти, свързани с 6 дом от хороскопа – работа, ежедневие, здраве, диети, отказ от зависимости, домашни любимци.

РИБИ: Ново начало и проекти, свързани с 5 дом от хороскопа – радост, любов, деца, раждане, себеизразяване, творчество, таланти, малък бизнес.

Източник: Masha & The Magic