frida.bg
Число на живота

Нумерология на Съдбата: Kак да изчислим своето Число на живота

Нумерологията отчита вибрациите на числата и тяхното влияние върху нашата жизнена енергия и енергията на живота около нас като цяло. Числото на Живота се счита в нумерологията за един от най-важните и определящи жизнени фактори и се изчислява според датата на раждане. Наричаме го още Номер на Съдбата.

За да разберете своят Номер на Съдбата, трябва да съберете всички числа в датата си на раждане до получаване на едноцифрено число или до получаване на едно от двете Мастер числа – 11 или 22.

Например:

Ако сте родени на 1/01/1975 година, събирате 1+1+1++9+7+5=24; 2+4=6. В този случай, Вашето Число на Живота/Номер на Съдбата е 6.

Ако сте родени на 5/04/1964 година, събирате 5+4+1+9+6+4=29; 2+9=11. В този случай, Вашето Число на Живота/Номер на Съдбата е 11.

Ако сте родени на 1/01/1991 година, събирате 1+1+1+9+9+1=22. В този случай, Вашето Число на Живота/Номер на Съдбата е 22.

Число на живота

Число на Живота 1:

Обичате да бъдете лидери. Надарени сте с естествен стремеж към творчество, активност, смелост и вдъхновение. Индивидуалният успех за Вас е приоритет, постигате го чрез инициативност, отдаденост и амбиция. Обичате да бъдете на почит и да доминирате. Умеете да менажирате, да се радвате на успеха и да владеете положението.

Уроци, слабости и предизвикателства: Чувство за превъзходство, инат, самовглъбяване, съмнение, синдром на Отшелника, самота, игнориране на чуждите интереси, трудност в намиране на пътя.

Число на Живота 2:

Толерантни и мили хора, надарени с интуиция, умение да изслушват и съчувстват. Търпеливи и дипломатични. Изискват отдадеността им да бъде споделена. Партньорството е от първостепенно значение както в работата, така и в социалния и в интимния живот. Добри отборни играчи.

Уроци, слабости и предизвикателства: Емоционална зависимост от другите. Свръхчувствителност. Липса на смелост при реализация на личните планове. Прехвърляне правото на инициатива към другите. Притеснение от малки проблеми. Силна свързаност/зависимост по отношение на личното пространство и зоната на комфорт. Бягство от отговорност. Непоносимост към стресовите ситуации, хаоса и шума.

Число на Живота 3:

Творчески умове, оригинални хора със силна менталност и въображение. Скуката за тях е противопоказна, обичат компаниите и общуването с други хора. Чаровни и привличащи вниманието по своему. Работят добре под стрес и в динамични условия. Добри в решаването на сложни казуси, проблемни ситуации и в нестандартни инициативи. Лесно се свързват и разделят.

Уроци, слабости и предизвикателства: Липса на дипломация, прекалена критичност, работохолизъм, повърхностност, раздразнителност, мнителност, разсеяност.

Число на Живота 4:

Хора, родени да бъдат успешни, благодарение на своето упорство, последователност и систематичност. Стабилност, твърдост и ред са ключови думи за тях. Практични и непоклатими. Лоялни, силни и трудолюбиви.

Уроци, слабости и предизвикателства: Страх от промяна и липса на контрол. Трудност при взимане на решения, при балансиране на монотонността с активното придвижване към успех. Затвореност, нервност, неувереност и консерватизъм.

Число на Живота 5:

Хора, които се нуждаят от движение и постоянна промяна. Обичат свободата, пътуванията и приключенията. Отворен ум и готовност да предприемат нови проекти и да прегърнат нови идеи. Добри и амбициозни лидери. Вълнуват се от вдъхновени и отдадени хора.

Уроци, слабости и предизвикателства: Опасност от поемане на рискове, лекомислие. Тенденция към нервност, нестабилност, зависимост, хиперактивност, свръхемоционалност, липса на контрол.

Число на Живота 6:

Хора, за които романтиката, интимността и семейния живот са от първостепенно значение. Обичат да помагат. Вечен стремеж към баланс и хармония в отношенията. Добри съпрузи и партньори. Надарени с талант за бизнес и чувство за естетика.

Уроци, слабости и предизвикателства: Колебливост, вътрешно неспокойствие, нетолерантност, перфекционизъм, раздразнителност.

Число на Живота 7:

Хора с предразположеност към ментална дейност. Осъзнатост относно личния потенциал и желание за развитие и възвисяване. Нуждаят се от близост и приятелство, но също така от независимост. Тенденция към неочаквани промени в живота им. Любов и свързаност с природата. Добри лечители, психолози, медиуми. Таланти в духовната сфера.

Уроци, слабости и предизвикателства: Трудно балансират между хармонията в партньорството и желанието за лична свобода. Затруднения в работа с материалната сфера. Песимизъм, отдалеченост, синдром на Отшелника. Липса на реален поглед върху живота.

Число на Живота 8:

Силно амбициозни и успешни хора с изявен стремеж към рисковани операции, власт и финансова успеваемост. Добри менажерски и лидерски способности. Упорити, устремени, леко консервативни. Надарени със сила в преодоляване на проблеми и препятствия. Дарени от Съдбата с безкрайни възможности.

Уроци, слабости и предизвикателства: Липса на кураж, последователност и баланс на ментално ниво. Нужна е работа по запазване на баланса на всички нива. Неразбиране на принципа на причинно-следствените връзки.

Число на Живота 9:

Хора идеалисти, които следват пътя към себеразвитие и опознаване на другите. Високи нива на ментална енергия и капацитет за справяне с трудни ситуации. Отговорни, любознателни, социални. Обичат материалната сигурност. Любовта, приятелството и лоялността са ключови за тях. С желание се отдават на другите и на всякакви грандиозни планове. Учат лесно. Връзки с чужбина, възможност за релокация.

Уроци, слабости и предизвикателства: Свръхчувстителност, илюзорност, прекалена отдаденост на другите, преиграване и преувеличени реакции.

Число на Живота 11:

Амбициозни, талантливи, интелигентни, привлекателни личности с необикновена Съдба. Могат да постигнат огромен успех, но преминават и през падения. Надарени с визия и талант към езотериката. Чувствителни и креативни.

Уроци, слабости и предизвикателства: Нужда от повече търпение, баланс и решителност. Нужда от правилна преценка на емоциите и травматичните преживявания. Тенденция към нетърпение, инатливост, непреклонност, недоразумения, стрес. Увлечения и зависимости в материалната сфера.

Число на Живота 22:

Хора, свързани с колективния живот. Личният живот е поставен на второ място. Надарени с висок интелект и способности, с поглед в бъдещето и умение да видят цялостната картина от висока перспектива. Изявено желание да подпомагат живота на другите. Силни, вдъхновени и жертвоготовни.

Уроци, слабости и предизвикателства: Нужда от вслушване във вътрешния глас. Опасност от ментално претоварване, психическа нестабилност и изкривяване на възгледите до нехуманни идеи и възгледи. Липса на фокус и концентрация.

Източник: Masha & The Magic