frida.bg
Юли 2020

Здравей, Юли!

Приветстваме месец Юли с нова надежда, с дъх на равнец и лавандула, и започваме втората половина от съдбовната 2020-та с поглед, вперен в поля, морета и звезди, които обещават пиперливи мигове и горещи емоции!

Месецът стартира силово с лунно затъмнение на 5 Юли, което носи своеобразен финал и затваря важен енергиен цикъл от живота на планетата и от нашия живот като нейни обитатели. Това лунно затъмнение ще бъде последното от серията затъмнения по оста Рак-Козирог, в началото на която някои от нас отвориха нова страница, а други промениха драстично посоката си още през 2018 година.
Лунните затъмнения са пълнолуния на стероиди и това няма да прави ни най-малко изключение от правилото, връхлитайки ни с изненадващи събития и обрати на Съдбата, предимно неочаквани. Под знака на Козирог, ще бъдем принудени да поемем редица отговорности от миналото и за пореден път ще се изправим пред лицето на Кармата.

Юли 2020

На 12 Юли бележим дългоочакваният край на ретрограден Меркурий, но преди това ще трябва да преживеем стационарната му фаза, която ще ни паузира за кратко в пълен ступор, обърканост и неизвестност.
От средата на месеца, светлината в меркурианския тунел ще става все по-ярка и полека ще започнем да излизаме от ретроградна сянка, и да усещаме раздвижване в плановете, в комуникацията и връзките.
Под знака на чувствения Рак, ретрограден Меркурий ни сблъсква с много емоционални развръзки и слага точка на важна събитийност от миналото. Директната енергия на Меркурий отново ще бъде белязана от рачешката натура, но вече ще ни позволи да положим основите на ново начало в сферите, управлявани от зодия Рак – домът, семейството, женското начало, дълбоките чувства.

Нов лунен цикъл с Новолуние в Рак на 20 Юли ще ни приласкае и вдъхнови за по-светли хоризонти в сферата на семейните дела, чувствата и емоционалните фундаменти в живота ни. Това Новолуние ще бъде второ за последните 30 дни – феномен, познат в астрологията като Черна Луна, който въздейства с подсилена енергетика и ни снабдява с двойна доза свежо начало, в което да пречистим душата и емоциите си!

На 23 Юли Слънцето се премества от тропическия Рак към огнения знак на зодия Лъв и градусите се покачват не само отвън, но и във всички вътрешни сфери, управлявани от Слънцето – жизнената ни енергия, вътрешния ни център, Егото ни.
В зоната на Лъва ни очакват пламенни дни и нощи, наситени с радост, страст и повече смелост в сърцата.

Подгответе се за силен месец Юли, пулсиращ от самото сърце на съдбовната 2020-та. И не забравяйте да поздравите сами себе си за всички премеждия, през които успяхте да преминете до тук през годината!

Източник: Masha & The Magic