frida.bg
Венера като Зорница

Венера се преражда като Зорница

На 10-11 Юни, в зависимост от локацията ни по земното кълбо, планетата на любовта, красотата и удоволствията Венера, която в този момент е невидима от гледна точка на Земята, ще изгрее като сутрешна звезда.

Венера е ретроградна в знака на тропическите Близнаци от 13 Май 2020 година, а през последните десет дни тя изчезна от полезрението ни, за да се гмурне в подземното царство и да преживее символична смърт и трансформация. Там тя се подготвяше за своето красиво прераждане като Зорница на източния ни хоризонт.

Венера като Зорница

След 10 Юни, Венера ще започне да изгрява в синхрон със Слънцето и да прибавя от своята магия към вълшебните ни земни изгреви.

Ретроградна Венера ни учи, че не можем да избегнем тъмната страна на живота. Тъмнината е част от нас и битието ни, и необходимо условия за осъзнаване на светлата страна на живота. Тя ни припомня, че тъмните периоди са неизбежни, но преходни  цикли, през които всички преминаваме в един или друг момент, а силата да се справяме с тях е заложена вътре в нас.

Без да можем да прегърнем сянката си, няма как да влезем в ролята си на сияйни същества и да проявим автентичното в себе си.

Венера като Зорница ще ни подтикне да почетем светлината вътре в себе си и да осъзнаем вътрешната сила, която ни дава капацитета да издържим на всяко предизвикателство и да преодолеем всяко препятствие по пътя си.

Венера като Зорница

В превъплъщението си на сутрешна звезда, енергията на Венера е доминираща, силова и с изявено мъжко начало.

Венера като Зорница ще ни даде силата да отстояваме своите желания и идеали, особено що се отнася до венерините сфери, свързани с любовта, връзките, парите, удоволствията и зоната ни на комфорт.

Още с първите си сутрешни лъчи, Венера ще повдигне духа на скрития в нас вътрешен войн и енергийните ни нива ще започнат бавно, но сигурно да се покачват. Отново ще започнем да се усещаме борбени и целеустремени.

Посрещнете утре сутринта възраждащата се Венера и почетете магическата й светлина, възвисяваща се ведно със Слънцето.

Погледнете към небето и отдайте почит първо на своето любящо и красиво Аз, а после и на Зорница – нашата утинна небесна богиня на красотата и любовта!

Източник: Masha & The Magic