frida.bg
Юни 2020

Юни 2020: Начало на Сезона на Затъмненията

С енергията на Юни 2020 година влизаме в сезона на затъмненията. Месецът ще бъде напрегнат и ще акумулира вибрации от цели две затъмнения – на Слънцето и Луната. На 5 Юни ще преживеем частично лунно затъмнение, а на 21 Юни – пълно слънчево затъмнение. Силната енергия на двете ни ключови светила ще се комбинира с излъчването на Венера в посока на Земята. Планетата на любовта, връзките и финансите ще преживее своята символична смърт и прераждане през месец Юни 2020г. Всички тези небесни събития ще дадат своето мощно отражение върху живота ни през следващите 18 месеца.

До тук годината беше истински провокираща, но изненадите тепърва предстоят. На една крачка разстояние сме и от това да научим какво ни подготвя тазгодишния Сезон на Затъмненията. Астрологически погледнато, Юни 2020 ще бъде ключов и ще продължи досегашната тенденция с още по-голяма сила. Дори и да не ни се вярва, че в живота ни има още място за изненади, промени и трансформация, ще ни се наложи да повярваме.

Юни 2020

Юни ще бъде месец на промените и в същото време период за размисъл, изискващ от нас дълбок фокус и концентрация.

Сезонът на Затъмненията ще стартира с частично лунно затъмнение на 5 Юни 2020г. в знака на тропическия Стрелец и ще продължи да акумулира мощен импулс към трансформация и промяна с второто затъмнение по-късно през месеца, и трето затъмнение, което очакваме в началото на Юли 2020г. Енергията на Затъмненията е много силна и може да бъде усетена около 4 седмици преди и след небесното явление.

Затъмненията носят със себе си обрати на Съдбата, които се случват изненадващо и често ни сварват неподготвени. Енергията на затъмненията може да бъде подкопаваща из основи или изключително градивна. Може да промени хода на живота ни като цяло в положителен или друг аспект.

Юни 2020

Юнското частично лунно затъмнение в Стрелец ще бъде последвано от мощно пълно слънчево затъмнение под знака на тропическия Рак на 21 Юни и частично лунно затъмнение в Козирог на 5 Юли.

На 3 Юни предстои съвпад на Венера със Слънцето, който ще постави началото на тъмния венерин цикъл, по време на който планетата на любовта ще бъде невидима от гледна точка на Земята.

Юни 2020

Тъмният период на Венера ще продължи до 11 Юни, когато тя отново ще ни озари с присъствието си, изгрявайки като сутришна звезда на източния хоризонт.

Венера ще бъде наша Зорница през следващите осем месеца, но преди това, заедно с нейната символична смърт ще ни се наложи да си кажем сбогом с различни хора, състояния и аспекти, свързани с венерините сфери в живота на всеки един от нас.

Дишайте дълбоко и бройте до 10 преди всяка по-сериозна реакция, която неминуемо и симптоматично ще предизвиква във вас месец Юни.

Не забравяйте, че каквото и да ни готви Съдбата, изборът и финалната развръзка винаги са в наши ръце! Помнете, че Вселената никога не ни среща с предизвикателства, с които да не можем да се справим!

Източник: Masha & The Magic