frida.bg
Романтично Таро

Романтична Таро прогноза „Пролетни вибрации“

Независимо дали сте обвързани или просто мечтаете за партньор, пролетта е вече тук и любовта се усеща във въздуха! Както всичко в природата, така и на любовта й трябва постоянно и периодично обновление. Защото тя е магията, която лекува тялото и душата и събужда живота в нас наново. Както е казал великия Шекспир: „ Живеят само влюбените, останалите просто съществуват!“

Какво ни готви Купидон тази пролет, каква е романтичната енергия, която ще витае наоколо,  какви са поуките и съветите за всяка една зодия по отношение на връзките и любовта, за които трябва да научим точно сега?

романтично таро

Обръщаме се към известната романтична колода на картите Таро и теглим 4 карти – по една карта за всяка стихия и подвластните й зодиакални знаци – за да опишем общата енергия, от която всеки да намери нещо за себе си.

За да се изпълни магията, трябва да се вземе под внимание тълкуването и на четирите изтеглени карти, защото в балансирания човек присъстват всички четири стихии. Обърнете по-специално внимание на знаците, в които попадат Слънце, Асцендент, Луна и Венера в наталната ви карта.

ОГЪН (Овен, Лъв, Стрелец): XVII The Star (The Shining Star)/ЗВЕЗДАТА

Романтично Таро

Звездите обещават да изпълнят ваша съкровена мечта. Не преставайте да се надявате и чудото ще стане реалност още тази пролет! Със сигурност ще се разделите с уещането за самота и Вселената скоро ще ви го докаже.

ЗЕМЯ (Телец, Дева, Козирог): XIV Temperance (The Chalice)/УМЕРЕНОСТ

Романтично Таро

Изливане на чувствата и изясняване в отношенията ще бъдат ключови в любовния живот през тази пролет. Бъдете търпеливи и съпричастни към цялата гама от чувства, които се изливат, когато любимия човек се отваря пред нас. Фокусирайте се в другия така, както искате неговият фокус и внимание да бъдат центрирани във Вас, когато се налага. Нарича се отдаденост. В този момент няма нищо по-важно от това да обърнете внимание на чувствата на другия!

ВЪЗДУХ (Близнаци, Везни, Водолей): XX Judgment (Beyond the Threshold)/СТРАШНИЯ СЪД

Романтично Таро

Дълго сте се борили и вече сте на прага да получите това, което искате. Предстои последно изпитание преди да получите заслужената си награда. Ще трябва да изберете, а изборът няма да е лесен. Умът или сърцето? Класическият въпрос във взаимоотношения очаква вашето решение. Вече сте били в подобна ситуация и знаете отговора – той се крие във вашето минало.

ВОДА (Рак, Скорпион, Риби): XV The Devil (The Stripper)/ДЯВОЛА

Романтично Таро

Дърпате Дявола за опашката. Въвличате се в игра, която може да бъде колкото приятна, толкова и опасна. Очакват Ви страстни пролетни усещания, но внимавайте да не предозирате с изкушенията. Дяволът е умел манипулатор и знае как да превърне страстта в пристрастяване.

Източник: Masha & The Magic