frida.bg
Оракул

Винтидж Оракул със съвети към всички зодии за периода на пълнолунието.

Пълнолуние в тропическия Скорпион на 7 Май ни огрява със сиянието на последната Супер Луна за годината. Въздействието на Луната ще бъде силно и емоционално, и ще ни държи в своите вибрации през следващите две седмици.

Какъв ще бъде отпечатъкът на пълнолунието върху бъдещето на всеки един от нас и как всеки ще се справи с въздействието на силната му космическа енергетика е въпрос на лична отговорност.  И все пак, вселенската интуиция може да ни даде безпогрешни насоки, използвайки мъдростта на картите. В трудни ситуации, картите много точно улавят общата енергия, а чрез нея всеки може да намери своята малка истина и индивидуална посока.

Избираме колодата Vintage Wisdom Oracle, заради нейното проверено красноречие и вдъхновяваща символика,  и теглим от нея 4 карти – по една за всяка от четирите стихии.

Картите съветват да се съобразим с всички дадени съвети, защото в балансирания човек трябва да присъстват и четирите стихии. Обърнете по-специално внимание на стихията според слънчевия си знак, знака по асцендент, както и на знаците, в които попадат Луна и Венера в наталната ви карта.

Оракул

Огнена стихия (Овен, Лъв, Стрелец): Карта GRACE/ИЗЯЩЕСТВО

Каквото и да предприемете, направете го деликатно, с финес и с изящество. Така ще си спечелите милостта и благословията на Вселената, и ще се носите по пътя на успеха с лекота.  Не бързайте да взимате решение, нито да действате. В бавността има много мъдрост и грация. Отдайте се на чудотворната простота на момента. Прекратете безкрайния вътрешен монолог и шумотевицата в съзнанието си, и се потопете в спокойствието на тишината отвътре. Там ще намерите отговор на всичките си въпроси.

Оракул

Земна стихия (Телец, Дева, Козирог): Карта SANCTUARY/ХРАМ

Картата на винтидж богинята в своя свещен храм ви призовава да се оттеглите от тревожен и спорен въпрос, с който ви среща живота. Само в убежището на своя личен храм можете да получите нова гледна точка, която да ви донесе вътрешен мир, сигурност и спокойствие. Който и да е вашия интимен оазис – място, човек или духовното убежище на вярата – изберете него пред всичко останало и се дистанцирайте за малко от света. Това ще ви даде нова перспектива и ще ви помогне да стигнете до по-удачен избор за бъдещето.

Оракул

Въздушна стихия (Близнаци, Везни, Водолей): Карта NATURE/ПРИРОДА

Бъдете естествени и се освободете от външните ограничения. Слейте се с цветовете и волността на природата, и потърсете дивото в себе си. Почерпете сила от свободно леещата се енергия наоколо. Обърнете внимание на своята първа чакра за повече опора, стабилност и увереност. Тя осигурява нашите корени и връзката ни със Земята. Чрез седалищния нерв, коренната чакра ни държи свързани с планетата, вкоренени в материалния живот. Намерете начин да прекарвате повече време сред природата, за да се възползвате от лечебния й еликсир. За някои, тази карта може да означава, че промяна на местоживеенето някъде сред повече природа и зеленина ще ви донесе нужния комфорт и свобода.

Оракул

Водна стихия (Рак, Скорпион, Риби): Карта TRUTH/ИСТИНА

Винаги, когато се намираме в конфликтна ситуация трябва да помним, че наранявайки другите, неизменно нараняваме и себе си. Както мечът, така и истината имат две страни и две предназначения – могат да се използват като инструмент за лечение или унищожение. Най-сигурният начин да избегнете грешния път, е да се освободите от страха си да бъдете автентични. Бъдете честни пред себе си. Използвайте умът преди да използвате меча. Така ще вземете правилното решение и ще излезете от ситуацията невредими.

Колода оракулски карти: WISDOM VINTAGE ORACLE by Victoria Moseley

Източник: Masha & The Magic