frida.bg
Новолуние и Таро

Новолуние по Великден: Съвети за всички зодии от картите Таро

Малко след Великден, когато вярата в доброто и в любовта възкръсва наново в душите ни на фона на пукналата пролет, Луната също започва свой нов цикъл.

Новолуние под знака на зодия Телец на 22/23 Април 2020 година ще донесе усещане за свежест и обновление в сферата на висшите ценности и в материалния свят на всички ни. А какво ще донесе новолунието за всяка една зодия? Този път решихме да зададем този въпрос на картите Таро. Избрахме колодата Таро на Вещиците, създадена от Елън Дугън, заради тяхната близост с тайния свят на Луната и невероятната им гадателска способност да разкриват истината, водени от светлото вещерско начало.

За да се изпълни магията, картите Таро съветват да прочетете прогнозата за всички зодии. Всяка една зодия присъства по един или друг начин, в по-голяма или по-малка степен в наталната карта на всеки един от нас. Обърнете по-специално внимание на слънчевия си знак, на знака си по асцендент, както и на знаците, в които попадат Луна и Венера в наталната ви карта.

 

Новолуние и Таро

Овен: VIII Сила

За уважаемите Овни, битката вече е към своя край, но не всичко е приключило. За да се увенчаете в любов и рози, послушайте съветите на Карта Сила. Тази карта изисква да преглътнем гордостта си. Да се въоръжим с любов и с търпение. Тя ни казва, че силата не винаги е на страната на физическото превъзходство. Понякога силата е в умението да опитомим лъва. Успехът е на страната на силните духом!

 

Новолуние и Таро

Телец: XI Правосъдие

Карта Справедливост в колодата Таро на Вещиците се нарича Правосъдие. На нея е изобразена красива и уверена жена, която символизира правосъдието и справедливостта. Роклята й е червена и пропита с чувственост, но раменете й са покрити с плащ в зелено – цвят на баланса и неутралитета.  Тя ви съветва да направете точен анализ и равносметка на ситуацията, преди да вземете решение. Чак тогава използвайте своя меч на правосъдието. Силата е във ваши ръце, а цветята във вашата градина вече са разцъфнали. Ако бъдете справедливи, ще получите точно онова, на което сте се надявали!

 

Новолуние и Таро

Близнаци: XVIII Луна

Луната ще изиска от вас да се ориентирате в трудна и заплатена ситуация, но ще бъде ваш водач и съюзник. Изчакайте периода на новолунието докато Луната не се покаже като тънък сърп отново в небето. Тя ще запали за вас факел на надеждата и ще ви даде ключ към новата врата, която трябва да отворите. Зад гърба ви има цели 3 вълка – нека те бъдат вашите верни стражи в това ново приключение!

 

Новолуние и Таро

Рак: XVII Звездата

Ще блестите с толкова силна светлина, че във Ваше присъствие нощта ще бъде светла като ден. Вашата чувственост и топлина ще бъдат оценени по нов начин.  Вашите искреност и прямота ще ви спечелят успех и признание. Очаква ви блестящо ново начало!

 

Новолуние и Таро

Лъв: XIII Смърт

Тази на пръв поглед плашеща карта символизира грандиозно ново начало за огнените Лъвове. Очаква ги коренна промяна. Не се страхувайте да започнете на чисто. Наденете железните си доспехи, уважаеми Лъвове и преминете най-после през огъня на трансформацията. Само така ще излезете чисти победители!

 

Новолуние и Таро

Дева: IV Императора

Всички трудности са вече зад гърба ви, Деви! Време е да изгрее слънцето и във вашата градина, и да оставите мразовитите дни в миналото. Ще имате подкрепата на силен, стабилен и достоен човек зад себе си. Очаква ви ново начало в семеен и интимен план.

 

Новолуние и Таро

 Везни: II Върховната жрица

От сърпа на новата Луна за Вас ще се роди фигурата на Върховната жрица и ще отвори очите ви за тайни истини. Научете се от нея на духовност, на търпение, на баланс и увереност и ще разберете, че разполагате с всичко необходимо, за да усетите пълното щастие. Плодовете са най-сладки за онзи, който умее да им се наслаждава истински, нашепва Върховната Жрица.

 

Новолуние и Таро

Скорпион: VI Влюбените

Картата на влюбените по новолуние вещае нова любов за необвързаните Скорпиони. А за всички, които вече са във връзка, картата на Влюбените в знак, че е нужно преминаване на ново ниво във връзката. Ангелът на любовта вече витае във вашето пространство. Той посочва пътя, по който да тръгнете към разгръщане на истинската любов в живота Ви!

 

Новолуние и Таро

Стрелец: V Върховния жрец

Картата ви благославя да пристъпите към нов цикъл в живота си въоръжени с нужната информация и духовна сила. Потърсете съвет от някой, който е професионалист или разполага с нужния опит в попрището, в което искате да вложите енергията си. Имате зад гърба си силна и височайша подкрепа. Стига да имате нужните знания и вяра, всички шансове са на ваша страна!

 

Таро

Козирог: X Колелото на Годината

В Таро на Вещиците, Колелото на Съдбата се превръща в Колело на Годината, за да ни припомни, че всяко нещо идва с времето си! Заедно с новия цикъл на Луната, заедно с пробуждането на пролетта и възкресението в душите ни, за Козирозите ще дойдат прекрасни и съдбоносни промени. Оставете зад гърба си стреса и напрежението, и се отпуснете върху колелото на Фортуната.

 

Новолуние и Таро

Водолей: XIV Умереност

Последен момент на фокус и концентрация за Водолеите, преди да им се получи точната алхимична смес на щастието. Всичко е във вашите гениални ръце, скъпи Водолеи. Не позволявайте на нищо да ви разсее. Ангел бди над вас и ви помага да се фокусирате. Той ви нашепва, че след проливните дъждове в живота ви, реките ще станат пълноводни, а небето ви ще се увенчае с дъга! Доверете се единствено на своя Ангел и на интуицията си!

 

Таро

Риби: XV Страната на Сянката

За Рибите се падна карта на изцелението, която в колодата Таро на Вещиците замества Дявола. Тази карта идва в помощ на чувствителните Риби – зодиакалния знак с най-силно развито въображение – за да ги увери в това, че всички техни страхове и терзания са плод на сенчестата страна на фантазията им! Позволете на ярката светлина, която извира за вас от горния ъгъл на картата да разсее всички лоши мисли, да разруши всяка ваша нездравословна привързаност и да ви събуди от лошия сън, в който сте зациклили. За вас идва ново начало, помогнете му да се случи!