frida.bg
есенно равноденствие

Есенно равноденствие: Портал към баланс между светлата и тъмната страна на живота

Равноденствията носят енергиен баланс, изравнявайки деня с нощта и създавайки усещането за хармонично равновесие между светлината и тъмнината в живота ни. Равноденствията също така могат и леко да ни зашеметят, създавайки цепнатини в електромагнитното поле на Земята, през които към нас проникват мощни слънчеви изригвания и образуват (не)земно красиви полярни сияния. Тези сияния могат да се проявят както под формата на оптични явления, така и като вътрешно усещане за нова надежда, вяра и любов…

есенно равноденствие

С настоящото есенно равноденствие ще се отвори поредния енергиен портал. През него към земната атмосфера и живота ни ще се насочи високо-честотна плазма, заредена с божествена енергия, висша благословия и потенциал за трансформация.

Хармоничната енергетика, заложена в равноденствието ще се прояви на всички нива чрез тенденция към равновесие и съчетание между противоположностите. Всякакви процеси на случване и взаимодействие в личен и социален план ще се стремят към постигане на баланс и уравновесяване на различията.

Душевната и телесната ни енергетики също ще клонят в посока вътрешен мир и баланс.

Ще усетим как заедно с есенното равноденствие затваряме цикъла, започнат по време на пролетното слънцестоене. Това своеобразно енергийно превключване ще донесе малко меланхолия и край за много ситуации и динамики в живота ни през последните месеци. Особено по отношение на онези, които са ни накарали да си вземем поука, да стигнем до окончателни решения и да превключим на нова предавка.

есенно равноденствие

По време на равноденствията, енергията се повишава допълнително от „цепнатините“, които се получават в електромагнитното поле на Земята и защитната преграда, която дели планетата ни от останалата Вселена.

Положението на Земята спрямо Слънцето в деня на равноденствието, благодарение на което деня и нощта приблизително се изравняват, създава условия за отваряне на ‚цепнатини‘ в магнитосферата на планетата ни и нажежаване на земната енергия със силно заредени частици, пренасяни към нас под формата на слънчеви бури и изригвания.

Равноденствието ще отвори портали-цепнатини, през които към нас ще се насочи поток от космическа енергия, заредена с висш разум и информация.

Ще изживеем цялостен процес на трансформация и шанс за пробуждане, за просветление и скок към по-високо ниво в развитието ни като човеци и личности.

Интензивните вълни от енергия ще имат ефекта на цунамита. Те ще предизвикат някои неприятни физически усещания (мигрени, безсъние, напрежение, повишена нервност и емоционалност), но също така ще станат причина за отпушване на блокажи и за избухвания, които ще изкарат емоционалното напрежение и в крайна сметка ще ни успокоят, и заземят.

Много маски ще започнат да падат и много грешки ще могат да бъдат признати и опростени. Сърдечни и психически рани, които са били крити или подтискани до този момент, ще получат признание и шанс за излекуване.

Ще изживеем транзитно прераждане от една фаза на съществуване към друга – нова, по-висша, мъдра и осъзната като усещане.

В този период интуицията ни ще работи на пълни обороти и ще ни обладае силата да разчистваме и да се освобождаваме от ненужното по естествен път.

От астрологична гледна точка, денонощието на есенното равноденствие ще заложи енергийно посоката на следващото тримесечие, когато Тъмнината ще надделява над Светлината.

есенно равноденствие

Честито есенно равноденствие на всички и нека силата на този вълшебен миг бъде с нас!

Източник: Masha&TheMagic