frida.bg
Венера в Лъв

Венера в Лъв

Венера в Лъв ще ни донесе кураж и сърцатост в любовните афери и в близките срещи от всякакъв вид. Смелото сърце на зодия Лъв ще допълни венерината женственост и ще я окуражи за изява. Като прима-балерина, тя ще излезе на сцената уверена, сияеща и ще си заслужи аплодисментите.

Венера ще бъде обладана от огнената стихия на зодия Лъв между 28 Юли и 21 Август. Всички венерини същности, както и всички, които имаме силно изявена Венера в наталните си карти, ще бъдем също толкова силно обладани от страстта и влеченията на Лъва, докато планетата на любовта и красотата се подвизава на лъвска територия.

Венера в Лъв ще бъде романтична, любвеобилна, харизматична, магнетична и готова за приключения. С помощта на нейния чар, ще можем да привлечем повече взаимност и баланс между духовната и интимната близост в живота си.

Венера в Лъв

Периодът ще се откроява с красиви и силни моменти, екстравагантни изблици, влечение към изкуството и лукса.

Тандемът Венера-Лъв ще ни прави социални, магнетични, излъчващи топлина и мотивация. Тяхната енергия ще ни подтиква към творчество, забавления и изява.

Ще бъдем активни и напористи в своите желания и нужди. Ще следваме със страст и самоотверженост увлеченията, каузите и идеалите си.

Огънят на Лъва лесно може да ни доведе до крайности. От обратната страна на медала можем да изпаднем в свръх-емоционалност и преекспониране на ситуациите. Пазете се от прояви на ревност, преувеличения, демонстрации и излишен драматизъм.

Венера в Лъв

Ще търсим все повече признание и ще се нуждаем от внимание, романтични интеракции, страстни взаимодействия и споделено обожание.

Енергията на Венера в Лъв е напориста и изискваща. С нея няма как любовта да не се прояви под някаква форма в живота ни.

Било то под формата на любим човек, на идеен проект или мимолетен страстен порив на душата, любовта ще бъде част от аджендата на периода.

Венера в Лъв

Венера в Лъв ще донесе изненадващи обрати в сферата на връзките и романтиката.

Очаквайте силна връзка с гласа на сърцето и интуицията, които могат да ни доведат до изненадващи промени в отношенията в личен план.

Ще стигнем до неочаквана яснота по интимни въпроси и ще вземем решения, свързани с емоции и преживявания, които искаме да оставим в миналото си.

Ще търсим със сърцето си онези вътрешни нагласи и емоции, на които искаме да се настроим за в бъдеще.

По време на този процес можем да се натъкнем на стари емоции и отворени рани, които чакат оздравяване и разрешение. Целта е да им обърнем внимание и да вземем решение как най-бързо и безболезнено да приключим с тях.

Лъвската природа ще ни помогне да се намерим и да се застъпим сами за себе си. Ще ни даде перспектива и кураж да излезем от динамиката на едностранни и неравностойни взаимоотношения.

Венера в Лъв

Нашата задача по време на цикъла на Венера през Лъв е да постигнем баланс първо със себе си и да си дадем сметка за това, което прави тялото и душата ни щастливи.

Венера ни дава вътрешната перспектива, а зодия Лъв ще ни дарява с кураж да мечтаем и действаме едновременно.

Всякакви външни подравнявания със ситуации и хора можем да оставим на Съдбата през този период.

Ако следваме посоката на сърцето си, Съдбата ще бъде благосклонна.