frida.bg
затъмненията

Нов Сезон на Затъмненията: Метаморфоза след цунами от емоции

Затъмненията са естествени явления, които пречистват и регенерират всичко в природата. По време на затъмненията се генерира мощен прилив на енергия, която неминуемо въздейства и върху нас. Тя уцелва нашите емоции, повишава чувствителността ни, стресира ни. Тази енергия също така засилва интуицията, отваря портали от нови възможности, извежда на преден план дълбоки ценности, желания и нужди. Поставяме под въпрос своите връзки и вярвания, и несъзнателно създаваме условия за тотална трансформация във важни сфери от живота си. Когато сме осъзнати, тези условия биха могли да бъдат много плодотворни, а развръзките – съдбовни!

Слънце

Водовъртежът на пълното слънчево затъмнение, което ще съпътства Новолунието на 2 Юли 2019, има потенциала да ни повлече стихийно към новото. То предстои да се разгърне и материализира през следващия 6-месечен цикъл от живота ни.

Периодът между двете затъмнения – пълно слънчево затъмнение на 2 Юли по време на новолунието и частично лунно затъмнение на 17 Юли по време на пълнолунието – ще бъде много силен!

Случките и отношенията, които се реализират между 2-17 Юли ще обусловят хода на събитията през следващите 6 месеца и още време напред.

затъмненията

Мнозина от нас вече са тръгнали по тези стъпки на Съдбата още миналото лято. Тогава стартира цикъла от Затъмнения по същата ос, по която се случва и настоящата серия от затъмнения – оста Рак-Козирог.

Сега темите и задачите на точно тези два знака – Рак и Козирог, ще намерят своята кулминация и завършек.

И двете зодии свързваме със семейството, ценностите, родствените връзки, с израстване в ценностната и йерархичната система.

Ракът е свързан с нашия вътрешен свят и с емоциите. Той е воден, чувствителен и дълбок. Той въплъщава с идеите за душата и Майката. Ракът управлява вътрешния ни свят и стабилност, и дава фундамент за всичко онова, чрез което се проектираме във света отвън.

Козирог е по-външно насочен, но също много дълбок и стабилен. Той отговаря за дисциплината, за принципите, за социалните и моралните ни устои. Свързва се с образа на Бащата.

По оста Рак-Козирог решаваме проблеми, свързани с правилната посока на душата си. Задаваме си въпроса дали следваме пътя на душата и сърцето си, и дали го отстояваме с истинско вътрешно убеждение, с убеденост в избора си.

Оста Рак-Козирог показва още посоката, която следваме по житейската ос минало-бъдеще.

затъмненията

Новолуние с пълно слънчево затъмнение на 2 юли 2019г. маркира края на предходния цикъл от затъмнения и отваря портал към нещо ново в живота ни.

Енергията на това пълно слънчево затъмнение дава тласък на нов цикъл и периодът ще бъде съдбовен в много отношения!

Всичко, което се появи сега – човек, бизнес партньор или начинание, идеен проект или вътрешно убеждение, ще бъде по някакъв начин вплетено в съдбовния процес, който следва живота ни.

Всичко и всеки, който не се движи успоредно с нашата посока и не вибрира на нашите честоти, ще бъдат естествено отстранени от пътя ни.

Всичко, което не ни принадлежи истински, и което не е част от Съдбата ни, ще отпадне от живота ни.

Ще се отвори пространство и ще се появят нови възможности.

затъмненията

Нещата не винаги са предсказуеми и логични, особено в период на трансформации.

Миналото може да се завърне по някакъв начин, за да ни тества.

Научихме ли си добре уроците от предишния цикъл или несъзнателно внасяме стари грешки и ненужни елементи в матрицата на бъдещето си?

Гледайте смело напред и не позволявайте на миналото да спъва настоящето ви.

Опитайте се да не се поддавате на предизвикателствата отвън!

затъмненията

Фокусът трябва да е върху нас самите.

Фокусирайте се върху собственото си израстване в този процес на трансформация.

Когато подреждаме матрицата на бъдещето си винаги започваме спиралата от сърцето си – то е нашето вътрешно ядро.

Оставете стереотипите и се вгледайте навътре. Какво искате? Как го искате?

Бъдете заземени и балансирани. Толерантни, но принципни!

Работете върху вътрешния си мир и търсете баланс между вън и вътре.

Нашата нова реалност се създава сега. Тя изисква здравословна и  балансирана почва.

затъмненията

Всичко сега е в процес на пренареждане, но скоро ще започне да добива смисъл и форма.

Затъмненията не случайно са били фатализирани в миналото. Тяхната енергия е силна и разтърсваща. Тя може да бъде опасна в условията на стрес и криза.

Но със затъмненията винаги са акумулирали енергия за рисет, метаморфоза и прераждане.

Нашата правилна настройка в момента е от огромно значение. Но тя е във връзка с по-висшата енергийна пренастройка, която понякога се възприемаме трудно и има тежки симптоми.

Най-често срещаните симптоми на енергийна пренастройка приличат на тези при грип и настинка – главоболие, преумора, болки в мускулите, горещи вълни. Симптоми на енергийно презареждане могат да бъдат и разсеяността, реене в облаците, необичайна емоционалност при обичайно спокойни хора, нарушения в съня, кошмари, видения и силно засилена интуиция при по-чувствителните от нас…

Ако сме настроени на правилните вълни и гледаме напред с любов и увереност, симптомите ще бъдат по-балансирани и приятни, а развръзката в новия Сезон на Затъмненията ще има по-благополучен и по-красив край.