frida.bg
Пълнолунието в Стрелец

Пълнолуние, белязано от Юпитер и Кентавър

Пълнолунието под знака на Стрелец ще настъпи в 11.29ч. на 17 Юни и ще бъде в широк съвпад с планетата на щастието и разгръщането Юпитер, която тези нощи се вижда ярко и без телескоп, в непосредствена близост до Луната. Съвпадът на пълната Луна с щастливеца Юпитер ще очертае периода като изключително потенциален и съдбоносен. Ще преживяваме интересни кулминации и завършеци, ще приключим някои важни свои битки и ще прозрем в знаменателни за нас и за света ни въобще истини.

Някои народи наричали юнското пълнолуние ягодово или розово, заради сезона на първите плодове, които черпели от природата и селскостопанската си дейност.

Това пълнолуние ще бъде плодоносно, сладко, пламенно и динамично, и не само по подразбиране.

Пълнолунието в Стрелец

Заедно с чувството на сладост и оживление, Кралицата на нощта ще докара прилив на истини, които до този момент сме игнорирали или преувеличавали.

Пълнолунието през Юни ще бъде кармично и специално. То предшества пълното слънчево затъмнение на 2 Юли 2019 и е белязано от планетата на голямото щастие Юпитер, която ще бъде в широк съвпад с Луната в този космически момент за нас тук, на Земята.

Юпитер в момента е една от най-ярките и видими планети на нощния небосклон, и енергията й се отличава със засилен интензитет.

Астрологически Юпитер е в изключително силна позиция – спрямо Земята, той е ярък, близък, ретрограден и се намира в знака на Стрелец. Стрелецът е негов роден знак и с него планетата носи специално и силно излъчване.

С протекцията на Юпитер, пълнолунието в Стрелец ще ни дари с много възможности да разгърнем истинския си потенциал на максимум.

Периодът около пълнолунието ще бъде светъл, ще ни носи радост и късмет, но също така ще изиска от нас да стигнем до важни и окончателни решения.

Пълнолунието в Стрелец

Кентавърът обича свободата, а пълнолунията вещаят кулминация и приключване на цикъл.

В 25°53‘ на Стрелец, пълната Луна ще освети теми, свързани с пътуванията, с висшето познание и цели, с наши лични истини и прозрения.

То ще поиска от нас да прозрем нещо важно и да го видим в истинските му цветове. Ще ни насочи към логичния завършек на една от битките в живота ни.

Стрелецът е изобразяван в астрологията чрез образа на митологичния Кентавър – полу-бог, полу-човек, полу-кон.

В този събирателен и многозначителен образ има нещо необуздано, но същевременно целенасочено. Кентавърът е задвижван от божествена енергия, която се стреми към висши цели и извисяване на съзнанието.

В  хаотичния безпорядък на тази енергетика се крие таен код и божествена промисъл…

Пълнолунието в Стрелец

Пълнолунието несъмнено ще раздвижи и прояви същността на Кентавър в цялата му митологична героика и в съприкосновение с щастливата юпитерова звезда!

Луната в Стрелец жадува да бъде чута и разбрана. Жадува за признание. Енергията й ще ни прави ненаситни, но търсещи истинност и духовни прозрения.

Енергията на Стрелец ще ни вдъхнови да счупим оковите, да се освободим от чуждите лимити, от тесните рамки и стереотипите, да се разгърнем и проявим истинската си същност без страх и притеснение.

В периода на пълнолунието най-после ще приключим някой от походите на Кентавъра в нас. Нещо, свързано с нашия идеализъм и оптимизъм ще бъде финализирано или ще премине в по-висша фаза.

Всякакъв род фалш и всякакви кармични натрупвания ще излязат на повърхността така, както истината не търпи да бъде дълго време скрита-покрита и замитана под бърсалката.

Точно пред прага на слънчевото затъмнение, ще разкрием и ще се порадваме на ярката светлина, идваща от нашите автентични същности и техните малки и големи истини.

Прозрения и пробиви, свързани с темите на сърцето ще бъдат обилни, дълбоки и докосващи.

Пълнолунието в Стрелец

Енергията ще бъде непостоянна, но динамична и позитивна като цяло.

Много от нас ще изпитат невероятни и драматични трансформации на енергийно, духовно и емоционални ниво.

Емоциите и напрежението в дадени ситуации ще бъдат приповдигнати. Това може да доведе до високи нива на възбуда и удоволствие, но също така и до прояви на агресия.

Важно е да се контролираме и да се концентрираме в позитивното. Творческата дейност ще бъде идеален отдушник и ще постига апогей.

Пълнолунието в Стрелец днес ще донесе неизчерпаем потенциал за лична изява. То ще ни подтикне да се изправим и да изкажем своята истина – такава, каквато я долавяме във въздуха около нас и както я чувстваме дълбоко в сърцето си.

Ще бъдем под силното влияние на пълнолуние и Юпитер в Стрелец през следващите две седмици, оставащи до слънчевото затъмнение в знака на чувствения Рак, което ще се случи на 7 Юли 2019.