frida.bg
Синя Луна

Синя Луна под знака на Скорпион: Извънредна и разтърсваща

Енергията на пълнолунието през месец Май ще бъде изключително наситена и въздействаща не само заради мистичния, дълбок и неумолим Скорпион, в който ще се прояви, но и заради редкия феномен Синя Луна, с който ще я запомним. С пълната Луна в Скорпион на 18 срещу 19 Май 2019, малко след полунощ българско време (00:12ч.), ще станем свидетели на 13-то, извънредно за годината пълнолуние. Заедно с това пълнолуние в Скорпион, много от нас ще преживеят извънредни ситуации и емоции, които ще поставят на изпитание чувствата и връзките, и ще положат началото на нов етап от живота ни.

Синя Луна

По време на Синята Луна през месец Май 2019, Венера ще направи точен съвпад с Уран, Плутон ще бъде в секстил към Луната и в тригон към Слънцето, а Меркурий в Телец ще бъде в опозиция с пълнолунието.  

Меркурий в опозиция с Луна в Скорпион ще влезе в ролята на медиум на зодиака и ще ни разкрие тайни видения, думи и мисли, до които нямаме обичаен достъп. Ще идентифицираме и ще се освобождаваме от всяка една токсична енергия в живота си, и ще съумеем да определим и отстояваме с нова сила своите лични желания и граници.

Плутон ще изиска от нас промяна, а Луната в Скорпион ще задейства нужните за тази промяна силен емоционален обмен и дълбоки трансформации.

Венера в съвпад с Уран ще зачене нов седемгодишен цикъл в любовта и финансите.

Всички тези планетарни аспекти към пълнолунието затвърждават астрологичната тенденция към смяна на курса и настройката ни, на всяка цена и веднъж завинаги.

В английския език съществува идиоматичния израз “Once in a Blue Moon”, който се използва в поетичната и разговорната реч по смисъла на нещо изключително рядко или почти невъзможно.

Синята Луна под знака на Скорпион в навечерието на 19 Май 2019г. ще ни въздейства чрез разтърсващи емоции и случки, които ще се проявят в различни сфери и по различен начин за всеки един знак от зодиака.

Синя Луна

Всеки зодиакален знак ще усети по своему влиянието на това рядко и извънредно пълнолуние.

С помощта на следващата астрологична прогноза за всяка една от зодиите, можете да сглобите своя личен хороскоп по отношение на пълнолунието според зодиакалните знаци, в които се намират Слънце, Луна, Венера и асцендент в наталната ви карта:

Овен

Приключване, трансформация и ново начало в сферите на влияние, интимните отношения и споделените ресурси.

Всякакъв товар в тези сфери ще бъде отблокиран и пътят напред ще се отпуши. Фокусирайте се върху своите дълбоки страсти и желания и работете за тяхното осъществяване.

Телец

Приключване, трансформация и ново начало в сферите на партньорството, баланса и хармоничните свързвания.

Щастливо слънчево завръщане очаква всички Телци, особено след това тежко пълнолуние в обратния знак на Телец, зодия Скорпион! Очаква ви приключване на цикъл или определена динамика в интимните връзки и всякакви отношения на зависимост. Отпуснете контрола и се доверете на вселенската мъдрост да ви направлява.

Близнаци

Приключване, трансформация и ново начало в сферите, свързани с работа, здраве, стил на живот и ежедневни занимания.

Обърнете внимание на всякакъв вид стагнация и блокажи в тези сфери и се опитайте да намерите причините за тях, за да ги трансформирате в своя полза. Физическото и астралното ви тяло се нуждаят от повече покой и медитация.

Рак

Приключване, трансформация и ново начало в сферите, свързани с любовта, децата и себеизразяването.

Време е да сложите край на всякакви драми, свързани с интимните отношения, отношенията в семейството и конкретно с децата. Възвръщане на оптимизма и лекотата, с която гледате на живота ще помогне да намерите желания баланс.

Лъв

Приключване, трансформация и ново начало в сферите на семейството, имуществените дела и емоционалния баланс.

Оставете емоциите да се излеят. Силата понякога се крие в уязвимостта. Предайте се на чувствата си и се изправете лице в лице с вътрешните си желания и копнежи.

Дева

Приключване, трансформация и ново начало в сферите на комуникация, пътуване и договорни отношения.

Дайте израз на вътрешния си глас и изкажете всичко недоизказано. Другите около вас имат нужда да ви чуят. Очаква ви омиротворение в душата и в отношенията с другите след период на недоразумения и конфронтации.

Везни

Приключване, трансформация и ново начало в сферите на парите, ресурсите и личното достойнство.

Време за приключване на сделка, свързана както с финансов проблем, така и с чувството ви на самоуважение. Очаквайте изобилие в духовната и материалната сфера.

Скорпион

Приключване, трансформация и ново начало в сфери, свързани с физическото тяло, възгледите и личната съдба.

Време е да се развихрите и да покажете защо Скорпионът е най-устойчивия, дълбок и състрадателен знак на зодиака. Очаква ви истинско вътрешно освобождаване, трансформация и извисяване чрез преодоляване на трудностите.

Стрелец

Приключване, трансформация и ново начало в сферата на подсъзнанието, въображението и отдаването.

Истината ще ви освободи и възнагради за смелостта да й се отдадете и да я признаете. Вслушвайте се в интуицията си и в гласовете от сънищата си. Очаква ви подкрепа отвъд и напътствия от ангелите.

Козирог

Приключване, трансформация и ново начало в сферата на приятелските и социалните кръгове, и осъществяване на желанията.

Време е да повярвате в чудеса и да вдигнете летвата. Пуснете ненужното и направете място за нов вид изобилие в живота си. Колкото повече давате, толкова повече ще получавате!

Водолей

Приключване, трансформация и ново начало в сферите на авторитета, кариерата и отговорностите.

Оставете се на вселенския поток от енергия да реши кое в работата или финансовите въпроси трябва да бъде променено и от какво трябва да се освободите, за да постигнете желаното изобилие. Успеете ли да пуснете контрол от захватката, всичко ще започне да се случва без усилие и като с магическа пръчка.

Риби

Приключване, трансформация и ново начало в сферата на висшето познание, мъдрост и пътувания.

Време е да се откажете от закостенели вярвания и стереотипи, които ви носят страх и ограничения, най-вече по отношение на себе си. Намирате своята нова истина, възвръщате вярата си и отново се вдъхновявате да живеете с надежда и страст.