frida.bg
Пълнолуние в Скорпион

Пълнолуние в Скорпион: Трансформация, прераждане и просветление

Пълнолуние в дълбокия и неумолим знак на зодиака, зодия Скорпион, ще освети най-тъмните кътчета на душата ни. Скорпионът е осмия знак, който управлява прикритите ни страни и тайните, вътрешната ни сила и контрол, споделените ресурси, сексуалната енергия, смъртта, прераждането и трансформацията. Нашата нощна спътница Луната намира своето „падение“ в този мистичен и труден знак, който ще я подложи на изпитание в самата й точката на кулминация, възпроизвеждайки в нас силни и противоречиви емоции. Тъмнината ще обладае светлината, смъртта ще срещне прераждането, болката ще доведе до изцеление…

Пълнолуние в Скорпион

Всичко в нашия земен свят, подвластно на Луната, включително нашите душевни терзания, женска енергетика, майчински инстинкти, дълбоки тайни и подсъзнателни модели на поведение, ще преминат през катарзиса на скорпиновото пълнолуние. То ще ни огрее на 18 срещу 19 Май, малко след полунощ българско време.

Пълнолунията носят в себе си материализация, пълнокръвност, завършеност и финализация. В периода на майското пълнолуние в Скорпион, с пълна сила ще се материализира и прояви всичко скрито надълбоко в нас, независимо дали става дума за дълбоките ни страхове, травми, страсти, колебания, подсъзнание, тайни или желания.

Както подобава на всеки лунен апогей, и този път заедно с пълната Луна над нас, на преден план ще кристализират суровата ни емоционалност и неподправените ни нагони. Но този път, те ще се изявят чрез тежката артилерия на скорпионовата енергетика.

Пълнолуние в Скорпион

В скорпионовата енергия няма нищо леко, приглушено, обезболително и лесно! Тя дълбае отвътре и в дълбочина, и цели разголване, катарзис и изцеление на всяка цена.

Скорпионовото жило пронизва и минава през стените на всяка преструвка и подправеност, за да достигне до същността. Скорпионът не намира покой докато не прокопае път през всички слоеве на съзнанието, разума, подсъзнанието и емоциите.

Скорпион се задвижва и управлява от водната стихия, и неговия водовъртеж, на пръв поглед хаотичен и пагубен, е възможно най-прецизната, ефикасна и транформираща промивка за нашия вътрешен свят, душевен мир и емоционалност.

пълнолуние в Скорпион

На прага на майското пълнолуние в Скорпион трябва да сме готови да се изправим лице в лице със собствените си противоречия, с най-дълбоките си страхове и с най-съкровените си желания, защото на всички тях им предстои да се материализират заедно с Луната.

Пълнолунието в Скорпион ще освети тъмните кътчета на психиката ни и ще ни изправи пред всичко, което поддържа в нас ниски вибрации – фобии, травми, неудовлетвореност, компплекси, остатъци от емоционални сътресения и репресии в миналото.

Макар съвсем не безболезнено, ще получим шанс да се пречистим и да скъсаме с усещания и хора, които ни дърпат назад и надолу.

Независимо дали вътрешните ни борби касаят лично нас самите или са част от тежки междуличностни отношения в интимните ни обвързаности, това пълнолуние ще постави въпроса ребром и ще изиска от нас да вземем финално решение:

„Всичко или нищо!“, Сега или никога!“, „Трансформация или падение!“

Пълнолуние в Скорпион

Нашите най-лични надежди, тревоги и съмнения ще постигнат не само материализация, но и развръзка с това скорпионовото пълнолуние.

Луната ще се изпълни със скорпионовата енергия и ще изиска от нас да направим същото със себе си – да погледнем в огледалото и отвъд него, и да трансформираме всички аномалии и недостатъци, с които живеем, които споделяме, излъчваме и проектираме върху другите.

Пълната Луна в Скорпион ще ни подтикне към пълна трансформация, прераждане и изцеление. Без мрънкане, без преструвки, без упойки, без съжаления и без връщане назад!

Най-силно повлияни от майското скорпионово пълнолуние ще бъдат родените със Слънце, Луна или асцендент в зодиите Телец, Скорпион, Лъв и Водолей.

Влиянието на пълнолунието ще продължи до следващото новолуние.