frida.bg
привличането

Законът на привличането: как да привлечем партньора на мечтите си?

Всеки от нас осъзнато или не използва „закона на привличането“. Нашите мисли създават определени вибрации. Те притежават способността да привличат или отблъскват хората и събитията около нас. Идеята е, че подбирайки своите мисли те създават благоприятни вибрации около нас. Те се отразяват във погледа на вселената и тя на свой ред ни помага да изградим цветовете на своята реалност.

Можем да приложим с лекота това енергийно правило и по отношение на нашите връзки. Ако искате да привлечете правилния партньор за вас опитайте да настроите струните на вселената съобразно мечтите си. Само внимавайте какво си пожелавате!

Предлагаме ви няколко начина да настроите вибрациите си на високи честоти, за да активирате закона на привличането в своя живот. Важно е да го направите не толкова, за да привлечете мъж, а за да бъдете щастливи самите вие. Любовта ще дойде сама, когато й дойде времето!

Обикнете себе си

Според закона за привличането можем да срещнем другия толкова дълбоко, колкото самите ние сме срещнали себе си. Затова търсете себе си непрекъснато, опознайте се, обикнете се. Посещавайте семинари за личностно развитие.

Разберете кои вярвания и мисли ви настройват на негативна вибрация, която ви отдалечава от най-добрата ви версия. Освободете се от тях и ги заменете с позитивни и любящи мисли, които ще ви настроят на любовна вибрация.

Правете медитации за любов

Един изключително ефективен начин да се настроим на вълната на любовта е да правим медитации за любов. Нашето енергийно сърце е като ореол около нашето физическо сърце. Седнете в удобна седяща поза на земята. Може да кръстосате глезени или да седнете върху стъпалата си.

Поставете едната и другата си ръка на гърдите. Почувствайте сърцето си. Вдишайте няколко пъти бавно и релаксирано. А сега си представете, че в центъра на гърдите ви има роза, която малко по малко се разтваря и изпълва целия ви гръден кош с любов и състрадание.

Настройте енергията си за изобилие

Избирайте мисли, които създават енергия на изобилие около вас. Една прекрасна стратегия да направите това е като ежедневно благодарите за това, което вече ИМАТЕ. Благодарете за малките жестове на хората. Благодарете за всичко, което ви се случва. По този начин казвате на Вселената, че ИМАТЕ изобилие и сте готови за още.

Много е важно да направите тази фина настройка като включите още прояви на щедрост. Бъдете щедри с хората около вас. Така още повече засилвате и потвърждавате, че живеете от позицията на изобилието /вместо от позицията на недоимъка/. И Вселената е готова да ви отговори на езика на собствената ви енергия!

Фокусирайте вниманието си правилно

Едно от важните правила на закона на привличането е да насочите вниманието си върху това, което ИСКАТЕ, а не върху това, което НЕ ИСКАТЕ. Вселената не разбира от малки нещица като „да“ и „не“. Тя фиксира само енергията на желанието ни и според нея започва да настройва струните на света, за да го изпълни.

Ако казвате какъв мъж не искате, вероятно ще получите точно такъв мъж, защото там сте фокусирали вниманието си. Затова направете обратното и мечтайте свободно – какъв искате, какво си представяте? Всяка ваша мисъл се отпечатва в матрицата на света и задвижва енергиите му в тази посока.

Сходните неща се привличат

Вселената, както вече разбрахме, откликва на нашите мислите. Тя реагира веднага на нашата енергетика, изтъкана от усещания, мисли и емоции. Например, ако се чувствате нещастни или самотни, вие увеличавате възможността да привлечете мъж, който е сходен с тази вибрация. Така той ще продължи да ви кара да се чувствате така. И обратното – ако сте изпълнени със свежи и красиви емоции, вероятно ще привлечете мъж, който резонира с тази вибрация и ще ви носи още повече радост и вдъхновение.

Доверете се на Вселената за детайлите

След като вече сте изяснили какъв мъж искате да материализирате в живота си – оставете Вселената да си свърши работата. Тя знае кога е най-доброто време и място да разтвори това наше желание-семенце и да го превърне в красиво цвете. Междувременно, насочете вниманието си към себе си и станете най-добрата си версия. Любовта сама ще дойде при вас, когато не я търсите и искате „на всяка цена“. Доверете се, че има божествен тайминг и любовта ще се случи в най-добрия момент за вас!