frida.bg
тенденции

Пролет/лято 2019: горещи тенденции, с които да обновим стила си

Новият сезон вече чука на вратата ни, а за да й отворим в подобаващ външен вид е добре да сме наясно с най-горещите тенденции, които ще диктуват модата през пролет/лято 2019-та година!

Усещаме влиянието на феминизма, което не слиза от сцената вече няколко поредни години. Модата е нещо повече от красива опаковка. Те е начин да изразим своята обществена позиция, да изкажем своето мнение по социални въпроси, както и трибуна, на която да изразим свободата на уникалното ни присъствие.

Гореща точка през предстоящия сезон ще бъде изразяването на себе си чрез стила. Затова е добре преди да посегнем към поредния моден тренд да се запитаме – коя част от моята женственост искам да изразя? Точно оттук започва новата модна епоха, която критиците наричат нео-феминизъм.

Какво ни направи най-силно впечатление в новите колекции на дизайнерите и дали идеите им пасват на нашия уникален моден нюх? Убедете се сами!

Преливащи талази

Преливащите цветове, които познаваме като ефекта “омбре” ще бъдат една от тенденциите, които ще ни позволят да разкрием своята цветна и дръзка женска същност. Преливане на нюанси в нежно екрю или ярки луминисцентни цветове – изборът е ваш!

Дързост на точки

Carolina Herrera ни показва, че можем да изразим своята дръзка природа в реминисценция със 70-те. Големи точки и разкроени ръкави в комбинация с ярко червило. Ммм…

Съвременно изкуство

Като парченце от съвременно изкуство – нотка самоувереност и смела фантазия се появяват в принтовете на дизайнерите, които ни провокират да се превърнем в собственото си цветно творение!

Щипка “леопард”

Трендът в леопард остава актуален и през новия сезон пролет/лято. Той е ключов акцент в колекциите на големи модни къщи като Burberry, Saint Laurent и Gucci.

Фитнес или парти?

Дали ще отидете на фитнес или на парти в модерен нощен клуб – спортният дух в облеклото е задължителен и отбелязва набиращата все повече последователи вълна на здравословния начин на живот и спорта.

Рибарска мрежа

https://www.instagram.com/p/BuWn7vMnmmZ/

Задължително добавете супер актуалната бохо тенденция с плетени пискюли, които ще бъдат един от най-горещите трендове не само на плажа, но и на улицата!

Снимка на корица: Carollina Herrera