frida.bg
секси

5 секси неща, които ще обновят пролетния ви гардероб

Пролетта е идеалното време да се освободим от старото и да прегърнем новото, което предстои! Време е за пролетно почистване на гардероба ни от стари, захабени и „демоде“ неща и замяната им със свежи, цветни и супер актуални.

Освен десените на цветя и леопард, които ще бъдат навсякъде тази пролет, ви предлагаме нашия супер списък от 5 секси неща, които буквално ще преобразят пролетната ви визия. Това са едни от най-горещите тенденции, които ще ви накарат да се чувствате готови за нови приключения на ръба на горещия парти сезон!

Плисираната пола

Плисираната пола с дължина под коляното е безспорен триумф на пролетта. Тя е перфектният избор както за леко хладните пролетни вечери /само добавете тренч или сако/, така и за страстните летни нощи. Безспорно плисираната пола е любимият избор на модни редактори и блогъри. Изберете своята и експериментирайте с аксесоарите за супер актуален стил всеки ден!

Белите дънки

Белите дънки се появяват почти навсякъде – дали разкроени в долната част, тип „цигара“ или “boyfriend”, те са супер комбинативни и внасят светло настроение не само по време на почивка, а и в градска среда! Освен това, ще забележите, че белият цвят доминира колекциите на дизайнерите. Затова смело залагайте на белотата в избора си на нови модни придобивки. Във всички нейни форми.

Тънки каишки

Тази година ще се радваме на секси сандали с тънки каишки, които подчертават глезените и издължават силуета. Можете да ги носите абсолютно с всичко всеки път, когато искате да добавите щипка стил към своя пролетен гардероб!

Чанта от юта

Естествените материи ще доминират новия моден сезон, а това е изключително актуално по отношения на чантите и аксесоарите. Чантата от юта, плетива, дърво и естествени камъни ще внесе жизненост, настроение и плажно настроение в градската ни визия.

Естествени камъни

Само погледнете последните модни колекции на известните дизайнери и ще се убедите, че естествените материали завладяват и сферата на бижутата. Ще видим нежни перли, изкрящи корали и различни естествени камъни в обици, пръстени и колиета – естествено в модерен и артистичен  вариант!

Снимки на корицата: thekooples